2777
2789
عنوان

سلام کسی میدونه چرا تاپیک من ترکیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 40 پست
حرف خاک برسری زده بودی؟

نه نه اصلا بخدا کل حرفم همین بود و حول محور این که یه دختری به بهونه مشاوره کنمور هی به شوهرم میگه چه کتابی بخدنم کدوم موسسه برم و... فقط همین بود کوچکترین بی احترامی به کسی نکردم من

فقط صب یکی از خانوما گفته بود عیب نداره مشاوره خواسته حتما یکی دیگه در حوابش گفته بود خب اگه عیب نداره شماره شوهرت رو بده من ازش مشاوره بگیرم خیلی عذر میخوام بعد اون یکی در جوابش گفت هرزه ای اینم گفت خودتی و تمام شد موضگع

حالا ماربر قورباغه سپهسالار میگه دو نفر به گند کشیدن همدیگه رو فک کنم منظورش این وبد ولی خب این برا صب بود قبل ساعت 12

چراالان باید گزارش بزنن و من نتونم کمک و مشاوره هارو بگیرم

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چه تاپیکی ترکیده

الهی دورت بگردم که همیشه پشیمونی 😍😍😍🤗🤗

مرسی از تلاش بی وقفتون 😁😁

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
سلام چه تاپیکی ترکیده

سلام تاپیک من بود که عنوانش این بود یه دختری به سوهرم پیام میده

من هیچ حرف بدی نزدم مال صبح بود همه راهنمایی هاشونم کردن الانم یکی دو تااز دوستان اونجا یودن قرار بود بازم از شون کمک بگسرم الان نگاه کردم دیدم ترکیده اصلا تاپیک از صبح تاالا کسی توش فعال نبود بجز یکی دو نفر این سر شبی پست گذشاتن و هیچ چیز بدی نگفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه نه اصلا بخدا کل حرفم همین بود و حول محور این که یه دختری به بهونه مشاوره کنمور هی به شوهرم میگه چ ...

دوباره تاپیک بزن

درک میکنم مسئله بدیه

یه کاری کن خودت جوابشو بدی ینی عادی رفتار کن طوری که بتونی پیامارو بخونی و بدونی چی گفتن دختره ام بدونه تو کامل میدونی

اینجوری هیچ اتفاقی نمیفته

تاپیک منم الکی ترکیده  همه خوب بودیم داشتیم می‌گفتیم میخندیدیم😑😒 حالم بهم میخوره از عقده ای ...

بخدا نمیدونم چشونه

اون تاپیکایی که توش پر از حرفای زشت و مسخره بازیه میذارن اینجور جاها که ماها محترمانه حرفامون رو میزنیم و کمک میخوایم میترکونن همه چی برعکس شده 

واقعا من ناراحت شدم از کسی که اینکار رو کرده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوباره تاپیک بزن درک میکنم مسئله بدیه یه کاری کن خودت جوابشو بدی ینی عادی رفتار کن طوری که بتونی پ ...

بخدا نمیتونم 1بح هم تو تاپیکم گفتم من مشکل ارتریت روماتویید دارم وقتی بهم استرس وارد میشه و ناراحت میشم کل بدنم بی حس میشه گوشی به زور دستم میگرم تو این شرایطم به زور تونستم صبح تاپیک بزنم الان بخدا به زور گوشی دستمه فقط خواستم بدونم چرا ترکیده بخاطر چی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا نمیتونم 1بح هم تو تاپیکم گفتم من مشکل ارتریت روماتویید دارم وقتی بهم استرس وارد میشه و ناراحت م ...

عزیزم انقدر خودتو تو این شرایط درگیر مسایل جزئی نکن

ترکیده فداسرت

یه مشت عقده ای اینکارو کردن

عزیزم انقدر خودتو تو این شرایط درگیر مسایل جزئی نکن ترکیده فداسرت یه مشت عقده ای اینکارو کردن

ممنون عزیزم باشه حتما😘گفتم نکنه من نبودم اتفاقی افتاده تو تاپیک ولی دیدم فقط دو تا پست بود یکیش از کاربر قورباغه سپهسالار یکی هم از مامان بلوط 

1
5
10
15
20
25
30
35
40