2777
2789

@قورباغه_سپهسالار @مامان_بلوط  الان دیدم تو اعلانها اسم شما بود پست برام گذاشته بودیم اومدم بخونم دیدیم تاپیکم ترکیده

شما میدونید چرا؟ 

@نی نی یار

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چی بود؟

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دو نفر داشتن همو به گند میکشیدن

بدا به حال شهیدی که در صف محشر،،بفهمد آنچه نصیبش شده شهادت نیست...  در ایران تا بود ملا و مفتی، به روز بد تر از اینم بیوفتی...      هرکه افتاد پی شیخ به محراب رسید/ما پی میکده رفتیم،رسیدیم به شیخ.../ من اگر خوب و اگر بد تو برو خود را باش..هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت../  عضو کمپین مبارزه با#بی جنبه ها ////////// 9/9/99بهترین اتفاق زندگیم میوفته😍

@نی_نی_یار_5 عزیزم کارت دارن.

شما که به کار من رسیدگی نمیکنین. به کاربقیه برسین😊

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

صبح زده بودم درمورد این بود یه خانومی هی به بهانه مشاوره تحصیلی به شوهرم پیام میده هیچ حرف بدی هم گفته نشده بود و... اصلا مال صبح بود تا یه ساعت پیشم نگاهش کردم بودش ولی الان ترکیده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@نی_نی_یار_5   عزیزم کارت دارن. شما که به کار من رسیدگی نمیکنین. به کاربقیه برسین😊

خوابه خب

نی نی یار شب رو تگ کن

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
صبح زده بودم درمورد این بود یه خانومی هی به بهانه مشاوره تحصیلی به شوهرم پیام میده هیچ حرف بدی هم گف ...

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_شب  

چون دو نفر داشتن همو به گند میکشیدن

کجا؟ تو تاپیک من

اون که صبح ود و تموم شد الان چرا ترکید؟ بعد گناه منی که میام و راهنمایی میخوام چیه این وسط و توی تاپیکم حتی یه کلمه که همه بکار میبرن مثل عذرمیخوام:بیشعور و... هم بکارنبردم تابرسه به حرفای ناموسی و... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوابه خب نی نی یار شب رو تگ کن

@نی_نی_یار_شب

عزیزم بیا 😊😊😊

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏