2777
2789
عنوان

اونایی که ازدواجتون سنتی بود میشه بیاین ، سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من مغزم درد میگرفت😅

پروفت خودتی

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️

آره هزار بار. خیلی باهاش حرف زدم رفت و آمد کردم دیدم فکری خیلی شبیه همیم حتی اگر قیافشو دوست نداشته باشم بعدی اگر مثلا قیافشم بهتر باشه شاید اینطوری فکری بهم نزدیک نباشیم. قبول کردم

منم اواین بار همسرمـ رو روز خواستگاری دیدم 

الان بعد۱۱سال شک ندارم بهتراز این گیرم نمیومد

اگه کیس خوبیه بیشتر رفت وامد کنید تا هموبشناسید شاید خوب باشن

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

کیس خوبیه ولی مامانم قایفشو دوس نداره ، بعد این که موقعیت تحصیلی من بالاتره هی میگم صبر کنم یکی با ...

من یدونه دختر از قیافش متنفر بودم من زیبا اون زشت با کک مک. اما خیلی اخلاق های خوبی داشت. الانم بعد پنج سال زندگی ازش راضیم خداروشکر

این وسواسه فکریه رفته رفته بیشتر هم میشه اگه شرایط لازمو داره بهتره ردش نکنی

نه عزیزم وسواس فکریم نیست هدم. که با شناخت جلو نره و طرفم به دلش نشینه این حس تا ابد باهاش من هنوز بعد پنج سال ازدواج و با وجود بچه از نظر قلبی هنوز همسرمو نپذیرفتم با اینکه دوسش دارم

ما که دوبار حرف زدیم بابام اجازه نمیداد میگفت حق ندارین باهم بیرون برین اون دوبارم در باز بود بقیه بیرون گوشا رو تیز کرده بودن ما داریم چی میگیم😑

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
عجلهههههه اصن نکنننن یه مدت بزید بیاطددد خودشو خانوادشو بشناس من شوهرم خوبه ولی خانوادششش 😐😐😐

وای دقیقا یکی دیگه از ایرادای مامانم اینه که مامان پسر خیلی سطح بالا نیست

خدای من همیشه یار و یاورم باش