2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدومارو دیدی؟

شهر اشباح

قلعه متحرک

شاهزاده مونوکو

پونیو باد برمی‌خیزد

آریتی

واااای عاشقشونم الان حضور ذهن ندارم

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
اخر داستانو لو دادی    

خب پرسیدن چیکار کنم دیگه .خیلیا اینجوری ان .فیلمو دوس دارن بدونن بعد ببینن.ولی من خودم میبینم دوس ندارم از کسی هم هی هی بپرسم چی میشه .کسی هم از من نپرسه😅

ایشالله هیچوقت غم تو زندگیتون نباشه
شهر اشباح قلعه متحرک شاهزاده مونوکو پونیو سحر برمی‌خیزد آریتی واااای عشقشونم الان حضور ذهن ندار ...

همه اینارو منم دیدم

زمانی ک مارنی انجا بود

تورتو

بند انگشتی

فقط یکیش بود یه اسمی شبیه ان بالا در قلعه همچین چیزی بود‌.راجب پریود شدن دخترا بود از اون خوشم نیومد

بقیش که عاشقشونم

مخصوصا شهراشباح ک وقتی ۱۲ سالم بود دیدمش الدنم میبینمش .پونیو هم خیلی قشنگ بود .قلعه متحرک عالیههههههههه😃😃😃😃😃

همه اینارو منم دیدم زمانی ک مارنی انجا بود تورتو بند انگشتی فقط یکیش بود یه اسمی شبیه ان بالا در ...

تقریباً کل انیمه ها رو دیدم از طولانی بودنشونم خسته نمیشم 😂

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
تقریباً کل انیمه ها رو دیدم از طولانی بودنشونم خسته نمیشم 😂

اره بدتر اخراش میگم کاش تموم نشه .انیمیشن خوب مث اینا سراغ داری چنتا بگی دانلود کنم؟

اره بدتر اخراش میگم کاش تموم نشه .انیمیشن خوب مث اینا سراغ داری چنتا بگی دانلود کنم؟

بری فیلیمو همشون هستن من از اونجا میبینم

فک کنم (انیمه) سرچ میکردم