2777
2789
من تا چند روز دپرس بودم. به نظرم خییییلی ناامید کننده و تلخ بود. هیچ فیلمی انقد به هم نریخته بود م ...

اره خدایی من با اینکه هنوز مادر نشدم ولی یاد خودمو داداشم افتادم .داداش منی شب مریض میشد تا صب با مامانم بیدار میموندیم

این خیلی بد بود 

همین الان دیدمش هنوز توفکرشم

ایشالله هیچوقت غم تو زندگیتون نباشه

آخ آخ ستسوکو کپی بچه گی های منه قیافه و موهاش و هیکلش. اصلا بدجور دوست دارم این فیلمو. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طرفدار پر و پا قرص انیمیشن و انیمه م اما اگه غم انگیز باشه روم اثر منفی میذاره😔😢

دقیقا همون اثری که رو من گذاشته

انیمیشن های هایائو رو دیدی؟

من طرفدار پر و پا قرص انیمیشن و انیمه م اما اگه غم انگیز باشه روم اثر منفی میذاره😔😢

پس اصصصلا نگاه نکن.

به شدت تلخ و ناامید کننده.

بالا گفتم،چند روز منو به هم ریخت

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم
خیلی بده دلم برا دختره خیلی سوخت

آره🥺🥺

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
پس اصصصلا نگاه نکن. به شدت تلخ و ناامید کننده. بالا گفتم،چند روز منو به هم ریخت

آره نبینم بهتره 

اصلا فیلمای خشن هم نگاه نمیکم

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
آخی خیلی ناز بود😭😭😭😭😭

وای اونجا که از گشنگی سنگ میخواست بخوره من مردم براش😥😥

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

میشه یه توضیح کوچولو بدی چجوری بود؟

ی خواهر برادرن مامانشون تو جنگ امریکا و ژاپن تو اتش بارون میسوزه

پسره با دختره زندگی میکنه 

خیلی سختیا میکشه .دختره ۲ ۳ ساله سو هاضمه میگیره اخرش تو بغل داداشش میمیره 

اینجوری زیاد جالب نیس اگه فیلمو ببینی .اون دختره انقدر به دل میشینه ک نگو اخرش میمیره ادم گریش میگیره

وای اونجا که از گشنگی سنگ میخواست بخوره من مردم براش😥😥

آخ دقیقا از اونجاش من گریه ام شروع شد.داداشش سیتو اومد ازدهنش در اورد .دیدی دختره چه با یه لحن خاصی اسم داداششو میگف .ادم میمرد براش 

دقیقا همون اثری که رو من گذاشته انیمیشن های هایائو رو دیدی؟

آره خیلیاشو دیدم محشرن

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
اره خدایی من با اینکه هنوز مادر نشدم ولی یاد خودمو داداشم افتادم .داداش منی شب مریض میشد تا صب با ما ...

میتونی لینک بدی عزیزم ؟

هـرچه تبر زدى مرا ، زخم نـشد ، جـوانه شد🌱