2777
2789

من 15روز دیگه کنکور دارم واقعآ تا الان 100تابرنامه نوشتم اما درمونده شدم

شما بنظرتون چجوری برنامه ریزی کنم 😢

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر من :

چهار تا ۱

چهار تا ۲

چهار تا ۳

چهار تا ۴

باز از اول

خیلی هم عالیه👌

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

فکر نمی کنم روشی که من میگم به درد این 15 روز بخوره ولی:

هدف تعیین کن؛ روزانه هفته ای ماهانه

براساس ساعاتی که نیازه خودتو اون روز برسونی به برنامه مامانت تقسیم بندی کن

مثلا کتابت 300 صفحه. 300 و تقسیم بر 4 هفته می کنی

هفته ای میشه 75 صفحه 

75 رو تقسیم بر 6 روز هفته می کنی (روز 7 ام برای مرور چیزایی که توی اون هفته خوندی) میشه روزی 12 و نیم صفحه 

اینکار و برای همه کتابا بکن و روزی 4 5 یا هر چه قدر که باید بخونی کتاب بخون

و این و روی کاغذ پیاده کن یا نرم افزارای مخصوص توی گوشی 

حالا حتما لازم نیست کل کتاب و یک ماهه تموم کنی هر چقدر که لازمه

فکر نمی کنم روشی که من میگم به درد این 15 روز بخوره ولی: هدف تعیین کن؛ روزانه هفته ای ماهانه براسا ...

عالیه♥️

گاهی آنقدر بدم می آید که حس میکنم باید رفت اما به درگاه نرسیده از خود میپرسم که کجا را دارم بروم 💔