2777
2789

سلام توروخدا سوالامو جواب بدین من دیپلم فنی هنرستان دارم می‌خوام تو دانشگاه پیام نور رشته ی حقوق بخونم ؟ اینکه چه مدارکی نیاز هست واس این دانشگاه؟ اگه میدونین خیلی ممنون میشم بهم بگین ⁦☹️⁩ شهریش چجوریاس؟ الان ک کرونا هست ثبت نامش چجوریه؟ توروخدا ب سوالام جواب بدین خیلی برام مهمه خیلی⁦☹️⁩

عزیزم من تهرانم

شهریم و هزینه هام شاید فوق فوقش ترمی یک و دویست بشه

خوبیش اینه کلاساش اختیاره

میتونی کار کنی کنارش

مدارکم دیپلم و سوابق تحصیلی و شناسنامه و ....

توی گوگل سرچ کن خودش میاره

هم نوع ثبت نام و هم مدارک لازم

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.