2777
2789
عنوان

دنیای پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 192 پست

بابامو یازده ماهه از دست دادم. ینی دیگه کاملا پوسیده شده؟ فقط استخوناشه..؟ کاملا خشک شده؟ همش اینا رو تصور میکنم 😔😔😔

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا الرحم الراحمین اما ..اما...اما اگه قرار باشه گناه کسی که مثلا یه ظلمی در حق خودش کرده با گناه کسی که زندگی  هزاران نفر ر و تباه کرده در یک ترازو قرار بده و ببخشه که از عدالت به دوره ..خدا میبخشه حتما‌میبخشه اما خب به هر حال خودش هم گفته از حق خودش میگذره اما از حق الناس نمیگذره 

[QUOTE=149352375]بابامو یازده ماهه از دست دادم. ینی دیگه کاملا پوسیده شده؟ فقط استخوناشه..؟ کاملا خشک شده؟ همش اینا ر ...[/QUروحش شاد به این چیزا فکر نکن پدرت الان همون پدر هیچ فرقی نداره 

من اکثرا خوابام تعبیر میشن و این خوب نبست باعث شده استرس بگیرم به خصوص خواب های بدم یه مدت بازه چن ...

الهی عزیزم ان شاءالله پدرومادرت سلامت باشند..

خودمنم خوابای بدم بیشتر تعبیرمیشن تاخواب های خوب ..

فقط میتونیم صدقه بدیم و باوضو و ذکربخوابیم...

[QUOTE=149352375]بابامو یازده ماهه از دست دادم. ینی دیگه کاملا پوسیده شده؟ فقط استخوناشه..؟ کاملا خش ...

مدام تصورش میکنم 😔دست خودم نیست... میگم ببین بابای دسته گلمو.. معلوم نیست زیر خروارها خاک تاالان چیزی ازش مونده یا نه.. هلاک گرفتن دستاشم.خیلی دلتنگم. یه بغض همیشگی تو دلمه. انگار تازه از دست دادمش. خدا بیامرزه رفتگانتون 🌹

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
خب اینارو همه شنیدیم درجه ی وجودی بسیار شدید ینی چی؟ خسته نمیشیم تا ابد تو بهشت یا جهنم میریم می ...

اون دنیا چیزی عادت نمیشه چون تنوع و لذت خیلی عمیق

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
فلسفه اش از نظر روانی همینه که گفتی جدا شدن از دنیا بدون راهه گریز 

🌹 خدایا خودت پناهمون باش

نمیدونم مرده بلند میشع سرش میخوره بع سنگ قبر و .... 😔 چرا اینقدرترسناکه اصلا😭

🏵️🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️🏵️پرسش از آقای زمانی قلعه در مورد شب اول قبر   🏵️ 🏵️🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️

از شما ممنونم که دنیای جدیدی رو پیش روی ما باز کردید من یک خانم 38 ساله هستم و همیشه بنا به آموخته هایمان از دنیای پس از مرگ ترس داشتم چراکه همیشه ما را [بیشتر] از غصب خدا و آتش جهنم ترسانده اند تا [به] وعده بهشت و بخشش پروردگار [امیدوار کنند].

👤 جناب زمانی آیا شما حس خودتان را در آن طرف مربوط به قبل از شب اول قبر میدانید؟ (باتوجه به اینکه شما این شب را تجربه نکرده اید) چون میگویند سخت ترین شب است تاحدی که ائمه معصومین هم از این شب ترس دارند.

همه ی ما بیشترین ترسمان از این شب است و همیشه دعا میکنیم و از ائمه درخواست داریم که در این شب به دادمان برسند آیا بعد از این شب اوضاع تغییر میکند و ریز و درشت اعمالمان گریبانگیرمان میشود یا از لحظه ای که روح از بدن خارج میشود ؟

با تشکر

👤 پاسخ آقای محمد زمانی قلعه:

در این باره باید از دانشمندان دینی سئوال شود و بنده اطلاع درستی ندارم.

اما به نظرم شب اول قبر تمثیلی باشد که برای ما میزنند.

چون وقتی از جسم خارج شدم دیگر هیچ مطلب و موضوعی که مربوط به جسم خودم باشد برایم پیش نیامد و به نظر بنده برای دیگر تجربه گران هم همین حدود بوده است.

یعنی سازوکار آفرینش و دنباله ی حیات من در آن طرف و بازتاب اعمالم و .... اینگونه قضایا... منتظر فرارسیدن شب نمی ماند تا اولین شب قبر از راه برسد و بعد از آن همه چیز شروع شود.

بلکه از همان لحظه ی نخست، تجربه ی ماورایی شروع میشود و هر خوب یا بدی را که خودم به وجود آورده بودم تجربه کردم.

همین و بس.

لذا شما صحیح میفرمایید از همان لحظه ی نخست، شروع میشود و با اعمال خودمان درگیر میشویم.

من باید سعی کنم قبل از بیرون رفتن از جسم خودم حتی الامکان اشکالات را برطرف کنم,بیشتر به فکر حق دیگران که بر عهده من است باشد و به آنها فکر کنم.

البته یک احتمال مهم هم وجود دارد.

و آن اینکه شاید جریانات مشهور به شب اول قبر شامل حال کسانی شود که بعد از مرگ دیگر به دنیا برنمی گردند.

که در این صورت طبیعتا بنده آن را نباید تجربه کرده باشم ( که البته نکرده ام).

مضافا اینکه بنده قبل از فرارسیدن شب زنده شدم.

(بماند که آنجا اصلا زمان زمینی مفهوم نداشت).

الهی عزیزم ان شاءالله پدرومادرت سلامت باشند.. خودمنم خوابای بدم بیشتر تعبیرمیشن تاخواب های خوب .. ...

هر شب قبل خواب یاسین گوش میدم ینی اون پخش میشه من دیگه وسطش خوابیدم

سوره ی توحید میخونم و ..

ولی بازم می بینم

بچه بود انقدر خوابای خوبی میدیدم

😔

تشنه بود بچه بودم روزه بودم اب نخوردم

شب خواب دیدم حضرت زهرا تو یه باغ سرسبزیم برام آب اورده 

اما الان چی؟ همع ش خوابای ترسناک😔

دولانیم باشینا دولانیم🙃
مدام تصورش میکنم 😔دست خودم نیست... میگم ببین بابای دسته گلمو.. معلوم نیست زیر خروارها خاک تاالان چی ...

من ۲۰ سال پیش پدرم رو از دست دادم اما هیچوقت اینجوری فکر نکردم و هنوز همون حالت میبینمش چون میدونم فرقی نکرده حتی با گدروندن مرتبه ها جوونتر هم شده