2777
2789
عنوان

😶😶😶😶😶😶😶😶😶میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 134 پست
نه هرکی گرمه رودتر منم تو موقع نامزدی از این کارا کردیم رابطه دهانی هر جور بگی سه سال عقد بودیم الان ...

افرین👍منم میخوام سعی کنم همه خواسته هاشو براورده کنم😁😄

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
منم خانوادم خیلی رو اعصابم بودن وهستن  برای همین الانم که تو عقدم هنوزم رو اعصابن همش میگم کاش ...

منم تو عقدم 

دعا میگنم هممون خوش بخت بشیم 

راستی عروسی میگیری؟؟؟😪😪😪من روز عقدم شد تظاهرات و عروسیمم کرونا و نمیتونم ماه عسل برمو و عروسی بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خانوادم خیلی رو اعصابم بودن وهستن  برای همین الانم که تو عقدم هنوزم رو اعصابن همش میگم کاش ...

انشالا دوران عقد سخته سعی کن هر چیزی رو تو نامزدی نیای بگی که سخت تر بگذره بهت دخالت میکنن بدتر 

بهترین رفیق زندگیم همسرم 💪🤞✌
منم تو عقدم  دعا میگنم هممون خوش بخت بشیم  راستی عروسی میگیری؟؟؟😪😪😪من روز عقدم شد تظا ...

مهم خوشبختیته بعدن هم مسافرت میشه رفت ماه عسل همون مسافرته دبگه دلت خوش باشه اینگار همیشه تو سفری 

منم تو عقدم  دعا میگنم هممون خوش بخت بشیم  راستی عروسی میگیری؟؟؟😪😪😪من روز عقدم شد تظا ...

اره عروسی که میگیریم ایشالله شوهرم میگه دو یا یک سال دیگه من دوست دارم زودتر بشه🥺😟الان یکساله تو عقدیم ار تفکرات قدیمیه مامانمو بابامم دیگه خسته شدم 😪دعا کن حتما واسم زودتر برم سرخونه زندگیم منم واست دعا میکنم😚😚😊

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
افرین👍منم میخوام سعی کنم همه خواسته هاشو براورده کنم😁😄

به خدا مادرشوهرم خدا عمرش بده میگه پایین مردو  و شکم مردو همیشه سیر نگه دارید اینقدر زن خوبیه چهار تا عردس داره رو چشماش نگه میداره من حتی قهر هم کنم میرم تا بقلم کنه دلم‌نمیاد قهربمونیم 

انشالا دوران عقد سخته سعی کن هر چیزی رو تو نامزدی نیای بگی که سخت تر بگذره بهت دخالت میکنن بدتر  ...

نه بابا عمرا مگه میشه به اینا چیزی گفت 😒

خخخ باشه ممنون کلی استرس داشتم نکنه مشکل داره شوهرم  راستی منو تو کارمون سخت تره واسه جلوگیری ...

خخخخخ اره ولی باید مراقب باشی من یه دختر یه سالو نیمه هم دارم دوست دارم پنج سالش شد اقدام کنم ولی همیشه هر ماه توَهُم بارداری دارم فک میکنم باردارم تا پریودم استرس دارم 

به خدا مادرشوهرم خدا عمرش بده میگه پایین مردو  و شکم مردو همیشه سیر نگه دارید اینقدر زن خوبیه چ ...

کار خوبی میکنی ایشالله کنار هم خوشبخت بشید🤗☺😚😚منم طاقت قهر کردنو ندارم بعضی وقتا اون میاد منت کشی بعضی وقتا هم من 😂😂

نه بابا عمرا مگه میشه به اینا چیزی گفت 😒

اره خوب میکنی به خدا ما سه سالو سه ماه عقد بودیم مگه میشه کسی مشکل نداشته باشه حتی مشکل ریز ولی هیچ وقت نمیگفتم شوهرمم خیلی تودارو ساکته اونم همینطور به خدا همه چشمشون تو زندگی منه دوست ندارم همه به به چشم بدبخت نگام کنن بگن چقدر مشکل داره این بیچاره حالا ۱۶ سالم بود شوهر ۲۰ سالش بود تا بیاد اخلاقای هم تو دستت طول میکشه ما عقدو عروسی هفت سال گذشته تازه ادم همو میشناسه بیشتر تر 

اره عروسی که میگیریم ایشالله شوهرم میگه دو یا یک سال دیگه من دوست دارم زودتر بشه🥺😟الان یکساله تو ع ...

ولی میبینی اذیت میشی اگه به عروسی گرفتن راضی نیستی میدونی همینجوری بری راحت تری زودتر برو سر زندگیت اگه همه چیت جوره ادم راحت تره از هر نظری

اره خوب میکنی به خدا ما سه سالو سه ماه عقد بودیم مگه میشه کسی مشکل نداشته باشه حتی مشکل ریز ولی هیچ ...

اره گلم حرفات همش درسته نباید مشکلاتتو جلو بقیه پهن کنی حتی مادر یا هرکسی😇🙂

ولی میبینی اذیت میشی اگه به عروسی گرفتن راضی نیستی میدونی همینجوری بری راحت تری زودتر برو سر زندگیت ...

اخه ارزوی عروسیو لباس عروس میمونه تو دلم🥺🥺میخوام عروسی بگیرم بعد برم خونه خودم ایشالله که کرونا بره زودتر عروسی میگیریم🙏❤

کار خوبی میکنی ایشالله کنار هم خوشبخت بشید🤗☺😚😚منم طاقت قهر کردنو ندارم بعضی وقتا اون میاد منت کشی ...

فدای تو مهربونترینم ..برات ارزوی خوشبختی از ته دل از سر شوق میکنم ❤