2777
2789
عنوان

😶😶😶😶😶😶😶😶😶میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 134 پست
اره عروسی که میگیریم ایشالله شوهرم میگه دو یا یک سال دیگه من دوست دارم زودتر بشه🥺😟الان یکساله تو ع ...

ما اصلا رسم نداریم دوران عقد طولانی بشه فدقش ۴ ماه 

من فقط طولانی شد ۸ ماهه هقدم و یه ماه دیگ عروسیمه🤣🤣طولانی شد چون مستاجر دارن خونه پدرشوهرم منتظریم اون بره ما بریم اونجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای تو مهربونترینم ..برات ارزوی خوشبختی از ته دل از سر شوق میکنم ❤

الهی چقد انرژی مثبت داری تو دختر😍😍😍😍❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍فداتم که ایشالله تو هم خوشبخت بشی سایت بالا سر بچت باشه و همچنین سایه شوهرت بالا سر شما باشه😍😍😘😇

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
اخه ارزوی عروسیو لباس عروس میمونه تو دلم🥺🥺میخوام عروسی بگیرم بعد برم خونه خودم ایشالله که کرونا بر ...

الان پسر عمه ی من جمعه عروسیش بود رفتن اتلیه لباس عروسو دومادی پوشیدن ده نفر زدن رقصیدن رفتن خونشون عکسم یادگاری گرفتن  فیلمبردارم دارن

بهترین رفیق زندگیم همسرم 💪🤞✌
ما اصلا رسم نداریم دوران عقد طولانی بشه فدقش ۴ ماه  من فقط طولانی شد ۸ ماهه هقدم و یه ماه دیگ ...

چه خوب ولی مامانم میگه حتمااااا باید سه چهارسال تو عقد باشی 😒   اه😣😞

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
الهی چقد انرژی مثبت داری تو دختر😍😍😍😍❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍فداتم که ایشالله تو هم خوشبخت بشی سایت بالا ...

عشق منی عزیزم منم خیلی مشکلات کشیدم ولی ادم ترجیح میده بخنده چون با غم هم زندگی پیش میره با شادی هم پس حداقل لبخند بهتره 

الان پسر عمه ی من جمعه عروسیش بود رفتن اتلیه لباس عروسو دومادی پوشیدن ده نفر زدن رقصیدن رفتن خونشون ...

ولی عروسی یه چیز دیگست من از بچگی ارزوی عروسی داشتم نمیخوام از دستش بدم😭😧

چه خوب ولی مامانم میگه حتمااااا باید سه چهارسال تو عقد باشی 😒   اه😣😞

نه اشتباه درسته ها خوبه  نانزدی من خودم زیاد موندم تجربه دارم ولی تو این زمونه نه بالخره مادبات تو اخلاق همم تاثیر داره من همیشه میگم ادم نامزد مثل بچه یتیم دورا از جون پدر مادرامون ادم نمیدونه خونه نامزد بمونه یا خونه پدریش سخته کلا 

ولی عروسی یه چیز دیگست من از بچگی ارزوی عروسی داشتم نمیخوام از دستش بدم😭😧

ایشالا که این وبروس کوفتی بره راحت عروسی بدون دغدغه بگیرن به حق همین روزای عزیز 

چرا😒😒😒🙄🙄🙄🙄🙄

چمیدونم میگم که تفکرات قدیمیشون خستم کرده 😪میگه تو عقد رابطه کامل نداشته باشی اگه داشته باشی ببرمت دکتر ببینم چیزیت باشه دختر ما نیستی منم متاسفانه اتفاقی واقعا اتفاقی بود که دختریمو از دست دادم با شوهرما نه چیز دیگه ای الانم شوهرم میگه اگه بخوان ببرنت دکتر نگاه نمیکنم باباته یا مادرته یه چیزی میگم که دیگه نتونن چیزی بگم میگه زنمی اختیارت دست منه الانم فقط به پشتیبانی شوهرم پشتم گرمه

ایشالله خدا خودش کمک کنه🤲🙏

چمیدونم میگم که تفکرات قدیمیشون خستم کرده 😪میگه تو عقد رابطه کامل نداشته باشی اگه داشته باشی ببرمت ...

فضولی نباشه اینکه میگی اتفاقی یعنی چ؟؟بگو خب مادرت ک اینجا نیس

ولی عزیز دلم شوهرم کارسناس رادیولوژی سی تی اسکن کرونایی ها رو میگیرن میگه حالا حالا ها هست  این ویروس لعنتی 

نه اشتباه درسته ها خوبه  نانزدی من خودم زیاد موندم تجربه دارم ولی تو این زمونه نه بالخره مادبات ...

اره کلا انگار اواره ای خونه پدر شوهرم اینا هم کسی نیست اونا کلا روستا ان دوتا کوچه اونور تر از خونه مامانم ایناست الانم که برادرشوهرم مجرده اونجایه منم راحت نیستم برم اونجا وقتی هم میام اینجا که مامانم مخمو میخوره تا بهش یه چیزی میگی سریع ناراحت میشه بخدا دیگه خسته شدم نا ندارم از بس گریه مبکنم شبو روز انقدر تو سری میخورم