الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه خوب ولی مامانم میگه حتمااااا باید سه چهارسال تو عقد باشی 😒 اه😣😞
نه اشتباه درسته ها خوبه نانزدی من خودم زیاد موندم تجربه دارم ولی تو این زمونه نه بالخره مادبات تو اخلاق همم تاثیر داره من همیشه میگم ادم نامزد مثل بچه یتیم دورا از جون پدر مادرامون ادم نمیدونه خونه نامزد بمونه یا خونه پدریش سخته کلا
چمیدونم میگم که تفکرات قدیمیشون خستم کرده 😪میگه تو عقد رابطه کامل نداشته باشی اگه داشته باشی ببرمت دکتر ببینم چیزیت باشه دختر ما نیستی منم متاسفانه اتفاقی واقعا اتفاقی بود که دختریمو از دست دادم با شوهرما نه چیز دیگه ای الانم شوهرم میگه اگه بخوان ببرنت دکتر نگاه نمیکنم باباته یا مادرته یه چیزی میگم که دیگه نتونن چیزی بگم میگه زنمی اختیارت دست منه الانم فقط به پشتیبانی شوهرم پشتم گرمه
چه بی هوا....! هوای گریه دارم😔 واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
نه اشتباه درسته ها خوبه نانزدی من خودم زیاد موندم تجربه دارم ولی تو این زمونه نه بالخره مادبات ...
اره کلا انگار اواره ای خونه پدر شوهرم اینا هم کسی نیست اونا کلا روستا ان دوتا کوچه اونور تر از خونه مامانم ایناست الانم که برادرشوهرم مجرده اونجایه منم راحت نیستم برم اونجا وقتی هم میام اینجا که مامانم مخمو میخوره تا بهش یه چیزی میگی سریع ناراحت میشه بخدا دیگه خسته شدم نا ندارم از بس گریه مبکنم شبو روز انقدر تو سری میخورم
چه بی هوا....! هوای گریه دارم😔 واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜