2777
2789
عنوان

😶😶😶😶😶😶😶😶😶میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 134 پست
اره تو یه دفعه رابطه دوبار میشه ولی نه به این زودی 😂😂شاید شوهرت خیلی گرمه🤷‍♀️😆😂😂

یعنی مشکلی نداره؟؟؟؟؟

از دکتر پرسیدی؟؟

اره خیلی گرمه ولی من فک میکردم هرکی زیاد گرمه دیر تر ارضا میشه🙄

شوهر منم رابطه دهانی دوس داره ولی من نه☹اخه دهنم کوچولوی خسته میشم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ببخشبد رک گفت ...

خخخخخخخخ ای جان 

گناه داره تا میتونید به شوهراتون برسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متنفرم کلا از رابطه جنسی حالا چه اورال چه س ک س... از همشون متنفرم 

باشه پس برو بیرون خوشگل خانوم😂😂😂الان میگی دوست ندارم ازدواج کنم به هیچ وجه من خودمم میگفتم ولی وارفتم اخرشم ازدواج کردم  

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
باشه پس برو بیرون خوشگل خانوم😂😂😂الان میگی دوست ندارم ازدواج کنم به هیچ وجه من خودمم میگفتم ولی وا ...

نه من از جنس مخالفم متنفرم از ازدواجم متنفرم 

دوس دارم فقط برای خودم باشم مستقل و راحت از هرشری

نه من از جنس مخالفم متنفرم از ازدواجم متنفرم  دوس دارم فقط برای خودم باشم مستقل و راحت از هرشر ...

هرجور دوست داری باید زندگی کنی پس زندگی کن 🤗🤗🤩

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
یعنی مشکلی نداره؟؟؟؟؟ از دکتر پرسیدی؟؟ اره خیلی گرمه ولی من فک میکردم هرکی زیاد گرمه دیر تر ارضا م ...

نه هرکی گرمه رودتر منم تو موقع نامزدی از این کارا کردیم رابطه دهانی هر جور بگی سه سال عقد بودیم الانم سه ساله ازدواج همون رابزه دهانی و چیزای دیگه من همسرم به شدت گرمه هر چی بگه ‌منم‌گوش میکنم😁🙈

بهترین رفیق زندگیم همسرم 💪🤞✌
اره خوبه ولی من اگه ازدواج نمیکردم باید خواندمو تحمل میکردم😶😶😶بین بد و بدتر و بدو انتخاب کردم

منم خانوادم خیلی رو اعصابم بودن وهستن  برای همین الانم که تو عقدم هنوزم رو اعصابن همش میگم کاش زود تر برم خونه خودم برام دعا کن😇🤗😘

نه هرکی گرمه رودتر منم تو موقع نامزدی از این کارا کردیم رابطه دهانی هر جور بگی سه سال عقد بودیم الان ...

خخخ باشه ممنون کلی استرس داشتم نکنه مشکل داره شوهرم 

راستی منو تو کارمون سخت تره واسه جلوگیری طبیعی🙄🙄🙄😪😪😪😪😓😓😓😓باید ۲ بار بکشی بیرون🙊🙊🤣