2777
2789
عنوان

دعوای من و رئیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 18 پست
اگر حق و حقوقتو معادل وزارت کار نمی‌داد بیمه نبودی,میتونی به سادگی ازش شکایت کنی،حالش جا بیاد

بخاطره همین چیزاس دوست دارم خودم آقای خودم باشم 

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت
بخاطره همین چیزاس دوست دارم خودم آقای خودم باشم 

کار توی کارخونه هم خوبه عزیزم،هم بیمه میشی ،هم حقوق خوب میدن و هم امنیت شغلی داری،من حسابدار کارخونه تولید کارتن بودم،همه چیزش خوب بود و به کارگران رسیدگی میکردن،بازم هرجوری صلاح میبینی،موفق باشی

صبر،اوج احترام به حکمت خداوند است.خواهشا با حیوانات مهربان باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم بعد ازدواج اومدم رشت،بازم تو کارخونه کار میکنم،اتفاقا خانمها خیلی مشتاقن برای کار در این محیط ...

خوبه ولی من اعصاب ندارم انقد که به جز رییس همه بهت دستور میدن

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت