با ملک ازرق اسیاب میکنم،با یکمی آب قرص های گرددرست میکنم.
برای معده عاااااالی هست
فیل هم هضم میکنه
یا ورم معده یا هرچیزی خلاصه
👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من واسه اینکه موهام داره سفید میشه دارم استفاده میکنم سعی میکنم یک روز در میون یکدونه قوورت بدم.دوستم استفاده میکنه مثل زیر زبونی بعدم میخوره میگه راضیم جواب گررفتم
ملک ازرق چیه؟؟؟ قرص درست میکنی چقد مسذاری خشک بشه؟؟
اونم نوعی گیاهه عطاری ها دارن.
نصف روز میذارم تو سینی خشک میشه
بعد میریزم تو شیشه
هربار کسی معده دردی،ورم معده ای غذای سنگینی چیزی داشته باشه یه دونه با یک لیوان اب
مثل آب رو آتیشه
👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
بابا مگه چقده.از قرص که بدتر نیست رو گوشت میزاری سوراخش میکنه.این یه چیزه طبیعی پوستش اب بخوره جدا میشه توشم هسته ماننده.از اسید معده کروکودیلم قوووی تره😁😁