2777
2789

چرا وقعا 

به یکی زیبایی دندون سالم موی سالم پوست سالم حدقل اندام معمولی  خانواده خوب فرزند معمولی و تیز میده 

به یکی ریزش و کچلی مو . دندون های ضعیف . پوست ضعیف و کش اومده. اندام بالاتنه بلند پایین تنه کوتاه  خانواده بد  فرزند طفلی با رنگ پوست متفاوت و موی بد حالت میده 

اونوقت مردم نگا میکنن میگن فلانی خودش و بچش شیکترن 

اونوقت اون هرچی بخره بش میاد در نهایت کمتر زحمت میکشه 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش. نداره خداصرفا برای تماشای خوشبختی دیگران اومدیم

آیه ۶ سوره ماعده

خداوند هرگز نمی‌خواهد بر شما مشقت درست کند.

آیه ۱۰۸ سوره آل عمران

خداوند هیچگاه ستم به جهانیان را نمی‌خواهد.

خیلی. دلیلش واقعا همینهنمیشه ک دیگران انقدر خوشبخت باشن. باید ی حسرت ب دلایی ام نگاشون کنن دیگ

بغضم گرفته من برای ریزش موهام هر جعبه قرص ۱۵۰۰ میدم حسرت به دل برای رنگ 

اونوقت این پیش ارایشگر سرکوچه بلوند میکنه موهاشم از ابریشم نازتره و پر پشت 

اونوقت من با زور قرص و مراقبت ربع موهاشو ندارم

.
آیه ۶ سوره ماعدهخداوند هرگز نمی‌خواهد بر شما مشقت درست کند.آیه ۱۰۸ سوره آل عمرانخداوند هیچگاه ستم به ...

بارها گفتم. اگه درخواست عجیب غریب کردم میشه بگی آره خدا صلاحمو می‌دونه. وقتی یک درخواست ساده دارم که حق هر آدمیه نمیتونم اینو بپذیرم.

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
بغضم گرفته من برای ریزش موهام هر جعبه قرص ۱۵۰۰ میدم حسرت به دل برای رنگ اونوقت این پیش ارایشگر سرکوچ ...

منم سالهاست موهام همون اندازس از حدش بلند تر نمیشه

همین ک مو داری ک یکمم بلند هس خوبه

من تو اینستا دیدم موهاشون کلا سکه ای ریخته بعضیا

میگم اصلا موی بلند نمیخوام.   همینطور ک هس بمونه