2777
2789
عنوان

برادرم به زنش خیانت کرده

1588 بازدید | 42 پست

برادرم 2 سال عقد بودن الان 4 ماهه با یه مهمونی خانوادگی با توافق رفتن حونه خودشون . برادرم کارمنده بانکه . غیر از اونم بیرونم کار میکنه . 

خانومش ظاهر خیلی زیبایی داره و هیکلش و تیپش واقعا خوبه . خیلی هم مودبه . برادرم معیاراش ظاهر بود همیشه خانومشم باب دلش بود یعنی خودش انتخاب کرده . 

الان خانومش به من چند روزه پیام میده که داداشت بهم خیانت کرده و با یکی حرف میزنه . میدونه من اگر بخوام با برادرم برخورد کنم دهن براش نمیزارم . چون از من کوچیکتره . 

اینم در توضیحات بگم برادرم ظاهرش خیلی خوبه . کاملا سالمه یعنی حتی قلیونم نمیکشه . خیلی اهل کاره . اما فکر میکنم خیلی ساده و نادونه . 

چند باز توی عقد با خانومش دعواش شد البته اصلا اهل گفتن حرفاش به کسی نیست اما خانومش میومد خونه مامانم داد و بیداد راه مینداخت . مامان شدیدا عروس دوست و پسر دوسته . ما خواهرا هم حق دخالت به خودمون نمیدادیم . اما خب دوست نداشتیم زندگیشون خراب میشه هممون متفق القول میگفتیم برید مشاوره چون بی طرف و متخصصه اما نرفتن . 

برادرم یه بار تصمیم گرفت جدا بشه به خواهر بزرگترم در جواب گغته بود زنم خیلی گیر میده بهم . میگه چرا حمومت طولانیه چیکار میکنی . چرا غذا رژیمی میخوری .( داداشم مربیه بدنسازی هم هست ) چرا اصلا میری باشگاه . چرا میگی دوست دارم برم کوه و تفریح . چرا رفت آمد میکنی . 

میدونید بچه ها خانومش فوق العاده احساسی و ساکته . اما برادرم من نه . 

برادرم هزار بار به خانومش گفته بیا باهم بریم کوه اما اون گفته نمیام تو هم حق نداری بری . حتما میخای با کسی بری دیگه کوه جای آدمهای متاهل نیست . یه بارم بزور با هم رفتن تو هم کوه پایه خانومش دادو بیداد کرده قهرکرده که چرا میخوای تا بالا بری بیا برگردیم . بقیه اش پست بعدی .........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار خانومش اومد خونه مامانم دادو هوار کرد گفت پسرت دهنمو گرفته تو خونه گفت ننصغه شبه جیغ نزن . مامانم گفت به من ربطی نداره هرچی بگم بد میشم . ماشاالله بزرگ و عاقلید خودتون . 

حالا چند روزه زند داداشم به من پیام میده که برادرت به من خیانت کرده من چیکار کنم والاع منم میترسم حرفی بزنم چون میدونم وقتی عصبانی میشه نمیتونه ودشو کنترل کنه میترسم بیاد دم خونمون شوهرم پوستمو میکنه بفهمه دخالت کردم 

هیچ چیز خیانت رو توجیه نمیکنه . برادرت اگه فکر میکرد کنار همسرش خوشبخت نیست میتونست طلاقش بده

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
یه بار خانومش اومد خونه مامانم دادو هوار کرد گفت پسرت دهنمو گرفته تو خونه گفت ننصغه شبه جیغ نزن . ما ...

به‌مادرت بگو ...بگو داداشت داره چیکار میکنه...چون با این تعریفا داداشت مرد زندگی نیست؛ به‌مامانت بگو‌خودتون‌میدونین...خواستم بگم