2777
2789

سلام همسرم کرونا داره ضعیف شده می خوام عصاره ی گوشت توی شیشه براش بگیرم لطفا راهنمایی کنید 🙏🙏🙏🙏

تیکه های گوشتو ریز کن 

زنجبیل یه پیاز راسته بتداز توش

فلفل قرمز کم

نمک 

1 سوم یکم کمتر اب کن

بزار 10ساعت توی شیشه ببند محکم درشو

توی قابلمه ی پراز آب بزار

بعدم که 10ساعت گذشت پیازو دربیار 

بعد آبش رو بده همسرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندازه ای ک گوشت میخوای رو بنداز تو شیشه بعد شیشه رو بنداز تو قابلمه پر از آب  زیرشم کم کن با ح ...

ببین من درست متوجه شدم 

گوشت و پیاز رو ریز کنم توی شیشه 

درشو ببندم 

بندازم توی قابلمه که آب جوش داره 

بزارم روی گاز چند ساعت بپزه 

آره؟ 

شیشه یه موقع نشکنه؟ 

شیشه شناور باشه یا چیزی بزارم روش که ثابت بمونه؟ 

نه زیر گاز رو کم کن باید چندین ساعت بگذره، هر وقت اب انداخت زیرشو خاموش کن  واسه بچه ات میخوای ...

نه همسرم 

شیشه شناور باشه یا بچسبه کف قابلمه و ثابت باشه؟ 

گوشتو ریز ریز خورد کن یهدپیازم خورد کن یه کم هویج ویه کم.نمک بپاش بریز تو شیشه.ازنصفه شیشه بیشتر پر نشه.شیشتم درش فلزی باشع.بذار وسط قابلمه تا زیر در شیشه اب بیاد.یه چیزیبذار رو شیشع که معلق نشه تو اب.درذقابلمتم بذار و بذار جوش بیاد ابش.جوش که ااومد زیر گازتو کم کن.اگه اب موقع جوشیدن از در شیشه رف پایین تر اب جوش اضافه کن ابرسرد نریزی شیشه بشکنه.4 ساعت زمان میبره بعدش اماده.ایشالا زود خوب شن