الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اندازه ای ک گوشت میخوای رو بنداز تو شیشه بعد شیشه رو بنداز تو قابلمه پر از آب زیرشم کم کن با حرارت ملایم پخته بشه من تو شیشه ی پیاز کوچیک میندازم ک بوی گوشت رو بگیره
گوشتو ریز ریز خورد کن یهدپیازم خورد کن یه کم هویج ویه کم.نمک بپاش بریز تو شیشه.ازنصفه شیشه بیشتر پر نشه.شیشتم درش فلزی باشع.بذار وسط قابلمه تا زیر در شیشه اب بیاد.یه چیزیبذار رو شیشع که معلق نشه تو اب.درذقابلمتم بذار و بذار جوش بیاد ابش.جوش که ااومد زیر گازتو کم کن.اگه اب موقع جوشیدن از در شیشه رف پایین تر اب جوش اضافه کن ابرسرد نریزی شیشه بشکنه.4 ساعت زمان میبره بعدش اماده.ایشالا زود خوب شن