2777
2789
عنوان

سیگنال بورس

342 بازدید | 33 پست

واقعا نمیدونم چجوری دیگه بگم

لطفا بدون دانش بورس وارد بورس نشید ک همون سرمایتون هم از دست بدین

به خیلیا ک میگی بهشون برمیخوره

بابا تو سود کنی یا ضرر نه چیزی به من اضاف میشه نه چیزی کم میشه

از کسی سیگنال نگیرید 

مهمتر از خرید سهام فروش اونه 

شاید 30% خرید باشه 70%ش فروشش هست

فعلا عرضه اولیه بخرین و فیلم ببینید آموزش ببینید بعد اروم اروم. شروع کنید به تحلیل و خرید 

تو این اوضاع گرونی و تورم طمع نکنید سرمایتون رد بزارید ک بعد خدایی ناکرده ضرر کنین و از دستش بدین 

این فقط یه توصیه بود لطفا گارد نگیرین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اگه یه کارکشته ای بهمون مشاوره بده بگه چی بخر و بعدش بگه حالا بفروش چیزی ازش کم نمیشه

والا بخدا متنفرم از کسایی که همه چیو برا خودشون میخان

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
راست میگی  خدا خیرت بده  من یکمی بلدم  ولی باز تو خرید گیر کرده بودم  تازه ک ...

من خودم چند ساله کار میکنم دانشجو حسابداری هم هستم کامل بلدم ولی باز یکم ریسک داره تو این اوضاع بازار هیجانی شده 

صبح 8/5 نگا صف خریدا کن با بالاترین قیمت میخرن و 12 میریه به کف اون روز

همون اول کار ضرر

عزیزم بلاخره از یه جایی باید شروع کنیم دیگه 

هزاران راه دیگه هست 

اول آموزش ببنید چندماه بعد با سرمایه کم شروع کنین 

حیفه واقعا تو این اوضاع ضرر دیدن اونم با دستای خودمون

حالا اگه یه کارکشته ای بهمون مشاوره بده بگه چی بخر و بعدش بگه حالا بفروش چیزی ازش کم نمیشه والا بخد ...

جدیدا کاسبی شده میگن پول بدین سینگال بدیم حالا اونایی ک خیلی واردن حق دارن اما اونایی ک خودشون دوسه ماهه اشنا شدن با بورس دارن فقط جو رو خراب میکنن

حالا اگه یه کارکشته ای بهمون مشاوره بده بگه چی بخر و بعدش بگه حالا بفروش چیزی ازش کم نمیشه والا بخد ...

چرا متنفر؟ 

زحمت کشیده وقت گذاشته حالا بیاد رایگان همه چی در اختیار بقیع بزاره

من هرچقدرم پول بهم بدن هیچوقت سهم معرفی نمیکنم چون خبر ندارم فردا قراره چی بشه و ضرر کنن جای تشکر اه و نفرین پشت سرمه 

عذاب وجدان هم میگیرم

پس بهتره خودمون هیجانی رفتار نکنیم و بریم دنبال یادگیری توقعم نداشته باشیم از کسی 

جدیدا کاسبی شده میگن پول بدین سینگال بدیم حالا اونایی ک خیلی واردن حق دارن اما اونایی ک خودشون دوسه ...

😁😁😁میدونسی پول میگیرن سهام خودشون معرفی میکنن ک صف خرید شه و با قیمت بالا بفروشن 

هیشکی دلش به حال کسی نمیسوزه 

من الان راحت میتونم سیگنال بدم چقدر هم پول بگیرم ولی نمیکنم

هزارتا هدف پشت این سیگنالا هس و مردم خبر ندارن

عزیزم ما از اون سهام های کاغذی داریم سیمان غرب آسیا ماله چن ساله پیشه لازم نداریم چون خیلی سودی ندار ...

دقیق نمیدونم ولی احتمالا بانک بتونید بپرسید

چون این سهاما رو بانک میگیره 

یا اینکه دنبالش رو بگیرین شاید بگن کد بگیرین منتفل شه ب پرتفوی بعد از اون طريق بفروشید 

کمک حتما و حتما میکنیم اما سیگنال دادن فرق میکنه اما خب باید یادبگیرید اگر وابسته به استاد یا کانال یا هرچیز دیگه اییی باشید تااخرش چیزی یاد نمیگیرید خودتون حتما پیگیری کنید یاد بگیرید حتی اشتباه بکنید(باسرمایه کم)اما این باعث میشه خودتون تبدیل بشید به یک استاد ...

چرا متنفر؟  زحمت کشیده وقت گذاشته حالا بیاد رایگان همه چی در اختیار بقیع بزاره من هرچقدرم پول ...

فکر کنه میخاد به خواهرش سیگنال بده

بابا دین ما دین مهربانی هاست

اونی وقت و پول داشته رفته یاد گرفته دمش گرم ولی اگه اومد به خاطر خدا برا کسی کاری انجام داد مطمئن باش خدا همچین سود سهاماشو ببره بالا خودشم شک کنه

ولی اونی خساست به کار برد و یاد نداد خدا خودش میدونه چطوری حالشو بگیره

اینکه همیشه بورس ریسکه هم جای خود بحثی نیست ولی خداییش خسیس بازی در نیارن بعضیا

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲