2777
2789
عنوان

میخام به نیت دخترای مجردنمازشب بخونم هرکی دوست داره اسمشو بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا دعام کن🥺

چشششم دوست مهربونم ❤ تو هم برای من دعا کن گره ی زندگیم باز شه☹، از خدا میخوام قلب مهربونت رو شاد کنه و از ته دل بخندی😍😍😍

دعای معراج رو به نیتت میخونم انشاءالله که مشکلاتت حل شه و هر چی غم هست از دلت پاک شه😘🌼❤

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
مننونم قشنگم منم ب نیت ازدواج خوب و اسون واست ۵ تا کوثر میخونم💝🌹

مرسییی عزیزم ،خیییلی لطف داری در حقم ، میگم ببخشید ازت میخوام که به نیت حل مشکلم دعا کنی عزیزم ، مشکلم  ازدواج نیست چیزای دیگه ایه، مشکلاتم خستم کردن😞

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
ممنونم عزززززیز دل❤انشاءالله خوشبخت و موفق باشی همیشه😍😘😘

ممنون عزیزدلمممم 

مرسی از دعااات 

برات دعاکردم انشاالله بیای بهم پیام بدی مشکم حل شده حسابی خوشحالم کنی 😍😍😍

چشششم دوست مهربونم ❤ تو هم برای من دعا کن گره ی زندگیم باز شه☹، از خدا میخوام قلب مهربونت رو شاد کنه ...

ممنون از مهربونییییتتتت خیلییی خوشحال شدممم مرسییییی

ایشالاااا امشب خدا حاجتتو امضا کنهههه😍♥️♥️♥️

مننونم قشنگم منم ب نیت ازدواج خوب و اسون واست ۵ تا کوثر میخونم💝🌹

ممنوووونممم بخدا خیلی خوشحال شدممم

برات دعا کردم انشاالله همین فردا دلت شاد بشه همین امشب حاجتت امضا بشه پیش خدااا♥️♥️♥️

من مستاجر خدام  عزیزم ازدواج نا موفق  نامزدی ما موفق  دعا کن یه ازدواج خوب داشته ب ...

عزیزم نمازم تموم شد ولی ب حق همون نماز از خدا میخام یه ازدواج عالیییی به زودی زوددد برات پیش بیاد😍