2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ منم دادم حیف پولم بعدش هم اینقدر الکی بود و زحمت داشت که کارگری اینقدر نداشت 

چرته بهترین کارشون همون پنج ساعته تازه پولم بزور میدن کلی حرف بارت میکنن کاردرمنزل همینه چون نظارتی نیست بقیشونم خرید پکیج ۲۰۰ هزارتومنی برای میلیونرشدن!!!خب حالااینو خریدیم چه میدونیم توش چیه وواقعیه اینه سیستم اشتغال ایران هرکی هرکیه

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
خب بعدش چی؟ پول توش هست؟

من برای ترجمه 

تایپ 

و مدرس بودن واریز کردم این میکفت تبلیغ کن 

بعد فایل ترجمه میزاشتن 

همه باید ترجمه میکردن 

ب ۵نفر اول پول میدادن😐

مثلا ۱۰۰صفحه

پیج دوستمه کلی لباسای خوشگل درجه یک بچه دارن سر بزنید حتما 🌹bebe.cot در زمینه تهیه سیسمونی هم مشاوره رایگان میدن

منم میخواستم تایپ کنم گفت ۳۵ بفرس نگران نباش تو ماه دوم حقوقت این ۳۵ برمیگرده کلی هم پیام میداد من دیگ بیخیال شدم اصلا نرفتم سراغش خداروشکر

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

یه مدل اگهی دیوار هست کار در منزل 

ساختن جعبه کادو شمع فلان یه هزینه کم میگیرن برای اموزش بعدا بهت وسایلشو میدن بسازی

میسازی میاری میگن خوب نیست بای 

و پول اموزش هم بای

بچه ها الان یکی تو نینی سایت تاپیک زد در مورد کاراینترنتی من پیام دادم اینو فرستاد

سلام وقتتون بخیر

شرکت ما در زمینه کاریابی و کارآفرینی کار میکنه و در زمینه تبلیغات و برنامه‌نویسی نیز فعالیت داره.

مشاغل ما 👇

تبلیغ لوازم تجهیزات بسته‌بندی با حقوق ماهیانه ۱ الی ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومن

مترجم با میانگین حقوق ۲۱۰ هزار تومن در روز

درج مطالب تبلیغاتی برای شرکت با حقوق ۶۰۰ تا چندین میلیون تومن (سقف درامد ندارد)
☑️ با امکان پرداخت حقوق بصورت روزانه

ادمین تلگرام با حقوق ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومن

تایپیست با حداقل حقوق هفتگی ۸۰۰ هزار تومن

مدرس یا مربی با ۱۰۰ الی ۵۰۰ هزار تومن بابت ضبط هر فایل آموزشی ویدئویی

⁉️ با توجه به سابقه، مهارت و توانایی هاتون فکر می‌کنید در انجام کدوم شغل‌ها موفقتر باشید؟!

ب نظرتون راسته ؟

بچه ها الان یکی تو نینی سایت تاپیک زد در مورد کاراینترنتی من پیام دادم اینو فرستاد سلام وقتتون بخیر ...

چرته همش کلاه برداریه 

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
کارتنه چی؟؟؟

هیچ 

کارتن در ابعاد فلان در فلان ۱۰۰۰تاش ۳۰۰هزار میکفت اینو‌تو ۲۰کانال بفرست😐

پیج دوستمه کلی لباسای خوشگل درجه یک بچه دارن سر بزنید حتما 🌹bebe.cot در زمینه تهیه سیسمونی هم مشاوره رایگان میدن