2777
2789
عنوان

دادن شیر گاو به نوزاد

23726 بازدید | 111 پست

سلام خانما 

پسر من الان چهل و هفت روزشه بعد خانواده همسرم گیر دادن که ما به بچه های خودمون و نوه ی دیگمون از یک ماهگی شیر گاو البته رقیق شده دادیم مثلا اول روزی یه قاشق بعد کم کم اضافه اش کردیم و خیلی خوب بوده

میخواستم بدونم اینجا کسی این کاررو کرده 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن عزیزم.خدایی نکرده اگه حساسیت بده رشدش متوقف میشه.پسر عمومو اینجوری کردن الان ۲۶ سالشه قدشم کوتاه مونده ریش هم درنیاورده.حداقل بزار نه ماهش بشه بعد.بگو دکترش اجازه نمیده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

وای نه همسایه ما به نوزاد دوماه و خورده ای شیر گاو میداد بچه یبس شد کارش ب بیمارستان کشید .من ب دخترم از یک سالگی ب بعد شیر گاو دادم اونم داخل شیرش هل و کمی نبات می ریختم 

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
یکی از آشناها بچه از بهزیستی اوردن بهش شیر بز میدادن. عالی بود بچه خیلی خوب رشد کرد و باهوشه بشدت.

شنیدم شیر بز ب شیر مادر نزدیک تره. 

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

منم میگم که بده ولی متاسفانه همسرمم باهاشون موافقه و میگه .اونا درست میگن اگر بد بود ما الان مریض بودیم واقعا دیگه موندم چجوری قانعش کنم 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤