2777
2789
عنوان

فردا میخام برم دادخواست بدم، بنظرتون چطوری بهش بگم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 148 پست
آخی عزیزم تایپک قبیلیتو خوندم به نظرم شوهرت همش سوهان روحته و آزارش میده مگه آدم چند بار زندگی میکنه ...

اره دیگه از هیچی خوشحال نمیشم

دیگه حتی دلم برا هیچکس تنگ نمیشه

هیچی دیگ برام مهم نیست

وقتش کع بگذره دیگع نمیچسبه، نع دل بع هم... نع چیزی بع دل... 
اگه فکر میکنی بعداز طلاق زندگی بهتر و به موقعیت های بهتر و زندگی شادتری داری طلاق بگیر اگه نه بعداز ...

نه اصلا

قطعا میتونم 

همه جیمو بخاطر شوهرم ول کردم

کلاسام دانشگاهم دوستام حتی کارم رو

فقط کارم شده پختن و شستن

تهش مادرشوهرم میاد میگه تنبلی توی روی خودم 

خونت مثل خونه پیرزناست و فلان

درصورتی ک همه میدونن خودش چه مدلی زندگی میکنه

من یوقتایی انقدر توی خونه کار میکنم که یهو میبینم هوا تاریک شده ولیذهنوز ناهارم نخوردم

بخدا شدم دوقولوی کوزت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان تاپیک قبلتو خوندم منم دقیقا همسن تو بودم جدا شدم،تازه جدا شی میفهمی زندگی یعنی چی حتی اگه تا اخر عمر تنها بمونی،معلومه آدمی هستی ک بعدا میتونی روی پای خودت وایسی،برو دادخواست بده وبپرس کی میرسه دستش،قبل ازینکه برسه وسایلاتو جمع کن و برو خونه پدرت،من ک توافقی جدا شدم دو سه هفته ای راضی شدنش طول کشید،چون من از خونه رفتم،دو روزم کارای اداری و تموم،شاید برای تو طول بکشه اما تصمیم گرفتی تا تهش وایسا،برنگرد دیگه اینجور ادما درست بشو نیستن

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
میدونی خودش توی 110 ناجا کار میکنه همشون دوستاش هستن بیان هم مشکلی حل نمیشه بنظرم یبار دیگ دعوا کر ...

شاید شکاک بودنش به خاطر کارشه که خیلی موارد بد دیده

حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉
امشب نرو به لیست خواسته بنویس بذار جلوش بگو شرطم اینه بری پیش مشاور و خودت را عوض کنی میتونی ادامه م ...

واقعا اینکارو کنم جواب میده؟ 

نمیتونم خودم تک و تنهام بابام و داداشم شهرستانن باید یکیشون باشه از گس این دیوونه برنمیام

تو که انقدر تحمل کردی یکم دیگه هم بمون تحمل کن که بابات برگرده .. سر دعوای بعدی دائم بگو که دیگه نمیتونم این رفتاراتو تحمل کنم. چند بار این جمله رو با وجود دادوهوارش بگو .. بعد جمع کن شبش برو خونه بابات از همون جا هم دادخواست طلاق بده. نگران امنیت جانیه مادرتم که این نظرو دادم.

خوب پس جدا شو عزیزم الان ک مصممی ک میخای طلاق بگیری ادامه بده و طلاقتو بگیر شوهرت با حرفاش زره زره ت ...

اره دیگه روحم داره میمیره

واقعا باید تموم بشه نمیتونم

اشکال نداره بهتر بذار بیاد بشکونه اونوقت 4تا شاهدم داری که این آقا صحت روحی و روانی نداره و تو تو خو ...

خداخیرت بده حرفات استرسمو کم کرد

اسی جان تاپیک قبلتو خوندم منم دقیقا همسن تو بودم جدا شدم،تازه جدا شی میفهمی زندگی یعنی چی حتی اگه تا ...

آره اسی جدا شو با این آدم زندگی خیلی سخته شایدم درخواست طلاق بدی به خودش بیاد و درست بشه

حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉
اسی جان تاپیک قبلتو خوندم منم دقیقا همسن تو بودم جدا شدم،تازه جدا شی میفهمی زندگی یعنی چی حتی اگه تا ...

بعد از طلاق اوضاعت خوب شد؟؟؟ 

اگ بخام دادخاست بدم قبلش باید برم

چون نمیتونم از خونه برم بیرون چک میکنه و ازین حرفا نمیزاره حتی تا سر کوچه هم برم

تو که انقدر تحمل کردی یکم دیگه هم بمون تحمل کن که بابات برگرده .. سر دعوای بعدی دائم بگو که دیگه نمی ...

میدونی منم همین فکرو داشتم 

ولی چند روزقبل توی دعوا خاستم برم نزاشت

بچه رو گرفت درو قفل کرد و فلان

باید بدون هیچ سر و صدایی برم

الان ک خونه نیست مثلا میتونم برم 

ولی برگرده ببینه نیستم واویلا میشه

بعد از طلاق اوضاعت خوب شد؟؟؟  اگ بخام دادخاست بدم قبلش باید برم چون نمیتونم از خونه ب ...

پس صبح برو ک وقت داشته باشی وسایلتو جمع کنی،اول برو دادخواست بده بعد برو خونه مامانت

من ب سال نکشید ازدواج کردم،البته من بچه نداشتم،الان 5 سال از ازدواجم میگذره و حس میکنم آقا تر از شوهرم توی دنیا نیست

هنوز جوونی و وقت زیاد داری،مطمعن باش راهی ک میری درسته

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
آره اسی جدا شو با این آدم زندگی خیلی سخته شایدم درخواست طلاق بدی به خودش بیاد و درست بشه

بخدا درست نمیشه

4 سال با هر سازش رقصیدم

حتی به بابای خودشم فحش میده

از عالم و ادم طلبکار ومتنفرع

پس صبح برو ک وقت داشته باشی وسایلتو جمع کنی،اول برو دادخواست بده بعد برو خونه مامانت من ب سال نکشید ...

خداروشکر که زندگیت خوبه الحمدلله

الهی همیشه خوشحال و خدشبخت باشی کلی دعات میکنم