2777
2789
عنوان

فردا میخام برم دادخواست بدم، بنظرتون چطوری بهش بگم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 148 پست
مطمئنی بهت میده؟ 

دخترم بدون من نیم ساعت هم شبا پیش هیچکس نمیمونه

اصلا نمیخابه تا بغل خودم نباشه

خودشون میارن بچه رو بهم میدن مطمئنم

چون روی روحیه بچه حساسن 

وقتش کع بگذره دیگع نمیچسبه، نع دل بع هم... نع چیزی بع دل... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لیسانس حقوقم عدم تمکین به ضررت تموم نمیشه اصصصصلا فقط نفقه نداری دیگه عدم تمکین ربطی به طلاق و ...

ینی امشب برم مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟ 

اگ عومد داد و بیداد راه انداخت چی؟ زنگ بزنم110؟ 

عزیزم اگه بری خونه بابات عدم تکمین میگیره به ضررت میشه اون موقع اگه هم بهش بگی خدایی نکرده تو خونه حبست میکنه یا بلایی سرت میاره....یکم با زبون بازی خرش کن هرچقدر هم که عصبی باشه اگه تلاش کنی میتونی درستش کنی

عزیزم دلیلی نداره وقتی میخوای دادخواست بدی از قبل بهش اطلاع رسانی کنی!

اخه میاد جلو خونه بابام اینا ابروریزی میکنه شیشه میشکنه دیوونس

عزیزم وقتی میخوای جدا شی دیگه چ فرقی میکنه طرز فکر شوهرت چیه ول کن بابا فقط اگه شرایطشو داری جدا شو& ...

دقیقا منم نظرم همینه

درسته وقتی امشب بره گردن مامانش میفته و کاسه ووزه ها سر اون میشکنه ولی چه فرقی داره دیگه؟ این آقا شکاک و بیماره یک ماه بعدم بره میگه تقصیر مامانت بود. وقتی میخواد جدا شه دیگه چه فرقی داره گردن کی بیفته؟

بعدشم الا مصممه و تصمیمش جدیه ولی اگر بمونه ممکنه دوباره دودل بشه واسه رفتن

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
مشکل آنچنان بزرگی نداری اون اختلال ک میگی با دکتر رفتن و پیش روانشناس رفتن خوب میشه 

چی بگم والا مشاوره ک نمیاد

منم 4ساله دارم میسازم

هر روزم بدتررمیشه

وسیله گرت میکنه بسمتم میشکنه

امنیت جانی ندارم

اخه میاد جلو خونه بابام اینا ابروریزی میکنه شیشه میشکنه دیوونس

اتفاقا چه بهتر. همچنین کاری کرد حتما حتما حتما زنگ بزن پلیش بیاد صورت جلسه بنویسه

من لیسانس حقوقم این چیزارو میدونم برو بزار اومد دعوا راه انداخت سرییییع زنگ بزن پلیس

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
اره هرموقع یه دعوای حسسسابی کردین و اون مقصر بود تصمیمت رو عملی کن ولی فعلا از تصمیمت هیچ حرفی بهش ...

مشکل اینه من همیشه رو سایلنتم هیچوقت دعوای بزرگ نداریم

همش اون همه کاری میکنه و من سکوت

طکاش زودتر یه در رحمت بروم باز بشه

عروس دایی من، تمامممم کارها رو کرده بود از ممنوع المعامله تا فیش حقوق و همه چی، با یه وکیل خبره بعد ...

من اصلا دلم نمیاد ازش مهریه بگیرم

از الان میگم میبخشم

دخترم بدون من نیم ساعت هم شبا پیش هیچکس نمیمونه اصلا نمیخابه تا بغل خودم نباشه خودشون میارن بچه رو ...

آخی عزیزم تایپک قبیلیتو خوندم به نظرم شوهرت همش سوهان روحته و آزارش میده مگه آدم چند بار زندگی میکنه که خودشو با همچین آدمی پیر کنه به نظرم کارش از خیانت و دست بزنم بدتره داره روحتو میکشه😔😔😔😔😔

حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉
عزيزم الويت تو زندگي شوهرته يا خانوادت ؟  خونه بابا قهر كني بري بهترين پدر و مادر هم باشن يه م ...

شاید پدر و مادر شما این جوری باشن که تحت هر شرایطی شما رو مقصر بدونن

ولی ظاهرن پدر و مادر استارتر این جوری نیستن، و پدر و مادر خیلی‌های دیگه از جمله خودم

اختلال روانی با محبت و زبون‌بازی و سیاست درست نمیشه، خود شخص مبتلا باید بخواد درمان بشه با دارو و روان‌درمانی، که شوهر استارتر هم مثل خیلی‌های دیگه حاضر نیست قبول کنه مشکلی داره، پس دیگه کاری از کسی برنمیاد

در ضمن زندگی مشترک بین دو نفره، هر دو نفر باید بخوان بسازنش، یه نفر بخواد بسازه ولی یکی دیگه همش خرابش کنه فایده‌ای نداره

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

عجب شوهر بی شعوری داری چطور تا الان تحملش کردی؟ عجب

بسختی 

بخاطر ترس از طلاق و آرو ریزی و فلان

4 سال دم نزدم حتی خانوادم فک میکردن من خیلی خوشبختم

ولی چند ماهه دیگه بریدم میخام تمومش کنم