2777
2789
عنوان

فردا میخام برم دادخواست بدم، بنظرتون چطوری بهش بگم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 148 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینم فکر خوبیه میگه مامانت گذاشته تو دهنت

اره هرموقع یه دعوای حسسسابی کردین و اون مقصر بود تصمیمت رو عملی کن

ولی فعلا از تصمیمت هیچ حرفی بهش نزن

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
پس چیکار کنم چطوری برم دادخواست بدم باید برم خونه بابام اونجوری بفهمه میاد تو محل ابرو ریزی میکنه

عروس دایی من، تمامممم کارها رو کرده بود از ممنوع المعامله تا فیش حقوق و همه چی، با یه وکیل خبره بعد از دوسال طلاقشو گرفت با تمام مهریه و خونه و همه چی. پسردایی م بدبخت رفت زن گرفت، بچه شو راه نداد زن جدید ، دو دستی بچه رو پس داد مادرش، عروس قبلی هم پرستاره، الان با بچه و کلی پول و خونه فششششنگ کیف میکنه، تازه پسردایی بدبخت من انقدرام بد نبود

من خوندم تاپیکتو اینحوری دخترت هم تو محیط پرتنش زندگی میکنه و بیشتر عصبی میشه اگر موقعیت طلاق داری ...

دقیقا همینه دخترم خیلی عصبیه و مادر شوهرم هربار میگه تو براش مادری نکردی بهش غذا نمیدی بخوره عصبی شده

شوهرمم همینا رفته تو مخش همش تکرار میکنه

شرایط طلاق رو دارم خانوادم حمایتم میکنن

ولی میترسم الان برم همه چی بیفته گردن مامانم

وقتش کع بگذره دیگع نمیچسبه، نع دل بع هم... نع چیزی بع دل... 
بری بیرونم عدم تمکین میگیره خودتو بزن به مریضی بگو مامانت بیاد پیشت چند روز طول میکشه درخواست دستش ...

نمیدونم چند روز طول میکشه

مامانم نیاد بهتره

یبار مامانم عومد پیشم بمونه تازه زایمان کرده بودم

شوهرم از خونه انداختش بیرون 

برو خونه بابات امشب ولی برنگرد دیگه دخترت با کی زندگی کنه؟

دخترم پیش خودم میمونه

نیفته گردن مامانم کاسه کوزه ها؟ 

نمیدونم چند روز طول میکشه مامانم نیاد بهتره یبار مامانم عومد پیشم بمونه تازه زایمان کرده بودم شوه ...

عجب شوهر بی شعوری داری چطور تا الان تحملش کردی؟ عجب

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
زندگی اینجگریه ساختن ندارهذادم بی غیرت ک اینجوری حرف میزنه لیاقت زندگی نداره برو خونه بابات داداخواس ...

امشب برم؟ میترسم مامانمو مقصر بدونه

چون امروز اینجا بوده

عزيزم الويت تو زندگي شوهرته يا خانوادت ؟ 

خونه بابا قهر كني بري بهترين پدر و مادر هم باشن يه ماه دوماه عزيزي 

بعدش ميگن مقصر تو بودي زندگيتو از هم پاشوندي 

بشين سر زندگيت با زبون بازي ،محبت و سياست زندگي كن حرفتم تو دهن خالِچه زنك هاي فاميل ننداز 

زندگي ساختني هست 

خراب كردنو همه بلدن ،زندگيتم خراب بشه اول از همه تو فاميل ذوق ميكنن 

دخترم پیش خودم میمونه نیفته گردن مامانم کاسه کوزه ها؟  

به نطرم همین الان که خیلی مصمم هستی برو

بخوای بمونی ممکنه دوباره دودل بشی

بزار گردن هرکی میخواد بیفته

تو که به هرحال تصمیمتو گرفتی

امشب برم؟ میترسم مامانمو مقصر بدونه چون امروز اینجا بوده

مگه نمیخوای حدا بشی؟ 

پس اینکه اون چیزفکرکنه چ اهمیتی داره؟ 

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
دقیقا همینه دخترم خیلی عصبیه و مادر شوهرم هربار میگه تو براش مادری نکردی بهش غذا نمیدی بخوره عصبی شد ...

عزیزم وقتی میخوای جدا شی دیگه چ فرقی میکنه طرز فکر شوهرت چیه ول کن بابا فقط اگه شرایطشو داری جدا شو 

جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...