2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم دنبال ی ربات خوب برا فالوور بودم خیلی هم پرس و جو کردم از ی نفر که تخصص داشت پرسیدم گفت که اصلا نباید فالوور بخری. من خودم 3 هزار فالوور از های فالوور خریدم الان پست که میذارم 30_40 نفر لایک میکنن معلوم که اکثر فالوورام فیکن.

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

خوب راه افزایش فالوئر چیه

ی راه حل اینکه به پیجایی که کار تبلیغات رو انجام میدن و فالوور واقعی زیاد دارن پول بدی تا پیجت تبلیغ کنن. مثل پیج گنجه. یا پیجی که تو زمینه کاری تو فعالِ و موفق ده تا فالوور اولش فالو کنی. بعد تو زمینه کاری خودت هم سعی کن موفق باشی ابتکار داشته باشی فعالیت تکراری نداشته باشی تلاش کن که یکم متفاوت باشی. امیدوارم که تونسته باشم راهنماییت کنم😊

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

چرا؟

چون چه فایده داره وقتی تعامل نداره پیج تون ن لایکی ن کامنتی  بعدم اینستا هوشمنده از هوش مصنوعی بالایی برخورداره پیج تون آسیب میبینه الانم همه میدونن کدوم پیجا فیکن اصولی پیج تونو ببرین بالا

🔰انجام تمامی خدمات اینستاگرام 

👥 1000 تا فالوور : 40 هزارتومان

❤️ 1000 تا لایک : 15 هزارتومان

👁 1000 تا ویو پست : 12 هزارتومان

👀 1000 تا ویو استوری : 18 هزارتومان

💬 50 عدد کامنت : 20 هزارتومان

🔐 بدون نیاز به پسورد

🔆 تست : رایگان

📥 استارت : آنی

📱 پیج اینستا  Alirinsta 

📞 تلگرام     09398239190