2777
2789

بچها من یه پسر ۵ ساله دارم چند وقت پیشا یه پسره با پژو بود هر جا میرفتن دنبالم بود پارک یه سری رفتم گلفروشی دیدم روبرو داره نگام میکنه با شوهرم بودم .یه سری از مهمونی اومدم دیدم وای پسره ماشین عقبیمون بود مثل سایه دنبالم بود وای یه سری با ماشین بودیم به شوهرم گفت م من از این پسره میترسم بلائی سرم میاره، وای بچه ها شوهرم تایرها ماشین جرقه میزدن افتاد دنبالش من جیغ میزدم گفتم نه این نیست در حالی که خودش بود اونم فهمیدم شوهرم دنبالش ه شیشها ماشین کشید بالا با سرعت نمیزاشت شوهرم بهش برسه تا رسیدن به چراغ قرمز من رنگم گچ شده بود شوهرم پیاده یه سیلی زدش هیچی نگفت فقط نگام کرد رفت حالا خدارو شکر گورش گم کرده واقعا بعضی ها چه کمبودی دارن میدونستم من شوهر بچه دارم ولی باز خدا رو شکر شوهرم حتی کسی تو  خیابون بهم حرف میزنه براش تعریف میکنم مثل یه دوست کنارمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه چیزی نیست من دوست شوهرم تازه اونم متاهله و بچه دار😨میترسم حرفی بزنم چون حرفی نزده فقط با حرکات و لبخندشه میگه فک کردی چه تحفه ای هستی یا پررو میشه همشم دور شوهرم میپلکه هرروز میاد در خونه دنبالش😨

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99

متاسفانه مريض و بيكار همه جا هست

بله ولي ب متاهلي يا مجردي نگاه نميكنن

از طرفيم بخاطر مشكلات اقتصادي توان ازدواج ندارن و يكي از عواملش فسار جنسيه...ب هر حال هممونو اذيت ميكنه

يحور تجاوز روانيه بره ما خانوما.....

٩٩/٩/١٠ ميبينمتون بروبچ ني ني سايتي    

منم برام خییییلییی زیاد اتفاق افتاده 😐🧛🏻‍♀️

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند..........