2777
2789
عنوان

پیش اومده متاهل باشی یکی بیفته دنبالتون

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم ایدی تلگراممو از کجا میارن هعی پیشنهاد دوستی میدن😄😄

آخه فقط عضو گروه های آرایشگری هستم

منم هعی بلاک میکنم😐😐

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

من پارسال یکی افتاد دنبالم پیاده هم بود.وایسادم در یه مغازه دیدم نزدیک نمیشه و منتظره راه بیفتم باز بیاد دنبالم..بلند بهش گفتم بیا ببینم !جا خورد!  اومد چند قدم نزدیکتر . گفتم چی میخای دنبال من بی ناموس؟!! حالا کلی ام مغازه دارو عابر پیاده اونجا بودن...گفتم مگه خودت خواهر مادر نداری؟! برای چی دنبالم افتادی مرتیکه خجالت نمیکشی ! الکی انکار میکرد و بعدش لال شد .خلاصه ابرو براش نزاشتم نمیدونست چجوری بره گم شه. 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یکی از فامیلامون وقتی فهمید عقد کردم اومد خونمون که چرا دخترتونو دادین به فلان کس ... بابام تا میخورد زدتش 

هنوزم که هنوزه جرات روبه رو شدن باهاشو ندارم ... تو مهمونی اگه شوهرم نباشه همش سعی میکنه نزدیک بشه. .. واسه همینم دیگه تنهایی نمیرم 

شوهرم ماجراشو میدونه ولی نمیدونه هنوزم چشم داره مردتیکه گاو 

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

من چند وقت پیش اینجا گفتم حدود یک ماه پیش رفتم بیمارستان شوهرم اشنا داشت اونجا زود کارم راه انداختن تحویل گرفتم یکی از کادرر درمان نگم شعلش برنخوره به کسی ولی با اینکه میدونست متاهلم اینقدر سر حرف باز کرد و از خودش گفت تازه شمارشم نوشت داد.به شوهرم گفتم این بابا اینطورربود نذاشت دیگه ادامه درمان انجام بدم اونجا

من یه آژانسی اون سری برام وسایل اورده به از اهواز .بعد به خانم گفته اینو جور کن واسه ام .اونم بهم زنگ زد گفت گفتم احمق تو در مورد من چی فک کردی .پول وسایل که برام فرستادی بهت نمیدم که دفعه دیگه این جور به کسی نگید متاسفم برات بلاکش کردم