هیچ کدوم اما از بین همش عشقم بهتره ولی درکل هیچ کدوم را نگهدار خوبی نیستن به خصوص مامانم تا یه چیزی بفهمه کل فامیل و دوست و آشنا خبر دار شدن اصلأ نمیتونه جلوی زبانش رو بگیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم
هیچ کدوم اما از بین همش عشقم بهتره ولی درکل هیچ کدوم را نگهدار خوبی نیستن به خصوص مامانم تا یه چیزی ...
مامان منم بهش میگم چرا میری به همه میگی ؟؟میگه میخوام نظر اونارم بدونم خو اگه من خودم بخوام میرم نظر اونارم میپرسم بهد میگه تو عقلت به این چیزا قد نمیده بشین سر درسو مشقت
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت