2777
2789

نه خوبه ولی الان منفیه برامدت کوتاهی مثبت بود الان دوسه روزیه منفیه

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سهم بنیادیه نفروش بشخصه بمیرم توبازار منفی خارج نمیشم از سهم  حدضررر توایران معنا نداره

😂😂😂حالا بیاو بمیررر دیگهههه

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
من یه سوال بپرسم از شما که بلدی؟ من دوتا بچه کوچیک دارم میخوام براشون عرضه اولیه رو بخرم باید چجوری ...

برو دفتر پیشخان خودشون کاراشونو میکنن

اخه میگن قیم قانونی به پدرشون نیاز نیست؟

نه نیازی نیست برو اینجا که من رفتم‌همه میگرفتن براشون درست میکردن 

دورت بگردم ممنونم یعنی ثبت نام دیگه ای نداره خودم باید برم یا باباشون حتما باید بره

ما اول تو یه سامانه ای ثبت نام کردیم با گوشی بعد یه کد ده رقمی اومد برامون اونو بردیم کارگزاری والا سه ساله گذشته اسم سایت یادم نیست که بگم چی بود یه سر برو از کارگزاری بپرس که باید چیکار کنی