2777
2789
عنوان

خانم های شیرازی بیاید لطفا

5149 بازدید | 26 پست

سلام خانما ، من باید کیسه صفرامو عمل کنم ، ممنون میشم اگر دکتر جراح خوب تو شیراز میشناسید بهم معرفی کنید

اگه دکتر هوشداران رو هم میشناسید و در مورد ایشون تجربه دارید ، لطفا بهم بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهش ،البته دکترای دیگه هم هستن .ولی این کار کیسه صفراشو دیدم که معرفی کردم گلم 😘

راستی حالا که زحمت کشیدی ، اطلاع داری بعد از عمل درد دارن یانه؟من بچه شیرخوره دارم،میتونم تو بیمارستان بهش شیر بدم یا درد اجازه نمیده؟

راستی حالا که زحمت کشیدی ، اطلاع داری بعد از عمل درد دارن یانه؟من بچه شیرخوره دارم،میتونم تو بیمارست ...

خالم درد داشت ،ولی تحمل میکرد ،یه شب بستری میشی ،حالا نمیدونم بزارن به بچت شیر بدی یا نه اونو نمیدونم ،ولی مُسَکِن بهت میدن بلاخره هر عملی درد داره گلم ،ان شا الله که به خیر میگذره 😘🙏🙏

خالم درد داشت ،ولی تحمل میکرد ،یه شب بستری میشی ،حالا نمیدونم بزارن به بچت شیر بدی یا نه اونو نمیدون ...

مرسی عزیزدلم

،به دکتر گفتم میشه برم تو حیاط بیمارستان،به بچه ام شیر بدم ؟گفت آره،فقط نمیدونم میتونم یا نه به خاطر درد

،راستی ببخشید خاله شما همراه هم داشت؟یعنی همراه الزامیه؟

و اینکه لاپاراسکوپی بود،درسته؟