2777
2789
عنوان

😍سوره ناس😍هرحاجتی داری بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 32 پست
منم خوندم دعا کنید مشکلم با شوهرم سریع حل بشه 😢

منم خوندم دوست گلم انشالله ک مشکلتون با همسرتون حل بشه و عاقبت بخیر بشی

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخونم برات عزیزم شما هم واسهرمن بخون🌻

منم خوندم عزیز دل انشالله ک مشکلت حل بشه و خوشبخت بشی

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
من خوندم حاجتم خیلی سخت😔وخیلی مهم خیلی

منم خوندم دوست نازم انشالله بحق همین سوره مبارک هرچقدم ک مشکلتون سرسخته مشکتون به زودیه زود حل بشه الهی آمین

منم خوندم عزیزم ان شاالله حاجت روا بشی برای منم دعا کن عزیزدلم    

منم خوندم عزیزم انشالله به تک تک خواسته هایی که از خدای منان داری برسی به زودیه زود حاجت روا بشی

منم خوندم دوست نازم انشالله بحق همین سوره مبارک هرچقدم ک مشکلتون سرسخته مشکتون به زودیه زود حل بشه ا ...

خیلی ممنونم😔

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
منم خوندم ان شالله حاجت روا شید واسه منم بخونم واسه سلامتی خانوادم و دخترم و چیزی که تو دلمه

خوندم گلم انشالله خونوادت تنشون سلامت باشه وعاقبت بخیر شن ودختر خوشگلت زیر سایه پدرمادر بزرگ‌شه وهرچی تو دلت هس بهش برسی الهی آمین

سلام من خوندم برام دعا کن همین ماه مشکلم حل بشه و آرامش بگیرم آمین

منم خوندم دوست مازم انشالله تو همین ماه حاحت روا بشی و مشکلت به زودیه زود حل بشه الهی آمین

عزیزم برات خوندم 30 تا صلوات براتم فرستادم نمیخواد بخونین برام مشکل شما حل شد خودش کافیه گلم

مرسی دوست خوشگلم خیلی لطف کروی 

منم براتون خوندم انشالله همیشه سالم وسلامت وتندرست باشی کنار خونواده محترمت و خوشبخت وعاقبت بخیر بشی الهی آمین🤩

مرسی دوست خوشگلم خیلی لطف کروی  منم براتون خوندم انشالله همیشه سالم وسلامت وتندرست باشی کنار خ ...

ممنون انشالله مشکلتون حل شه و دلتون شاد عزیزم

ما هیچ الهی همه تو   
منم یه مشکل بزرگ دارم دعا کن برام

من خوندم عزیزم انشالله ک مشکلتون به زودی زود حل بشه الهی آمین