__golnaz مدیر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 عنوان 😍سوره ناس😍هرحاجتی داری بیا | مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 32 پست بچها هرکی حاجت داره بیایین امروز تاغروب به نیت براورده شدن حاجات هم ۵تا سوره ناس بخونیم هرکی خوند بگه منم براش بخونم براهمدیگه دعا کنیم زودتر نتیجه میگیریم هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه 1399/05/14 | 09:45 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 منم خوندم دعا کنید مشکلم با شوهرم سریع حل بشه 😢 منم خوندم دوست گلم انشالله ک مشکلتون با همسرتون حل بشه و عاقبت بخیر بشی هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51283 منم خوندم خنومی انشالله به تک تک ارزوهای خوشگلت برسی 💕💕 یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 من میخونم برات عزیزم شما هم واسهرمن بخون🌻 منم خوندم عزیز دل انشالله ک مشکلت حل بشه و خوشبخت بشی هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 خوندم منم خوندم عزیزم انشالله حاجت روا بشی و خوشبخت بشی هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 من خوندم حاجتم خیلی سخت😔وخیلی مهم خیلی منم خوندم دوست نازم انشالله بحق همین سوره مبارک هرچقدم ک مشکلتون سرسخته مشکتون به زودیه زود حل بشه الهی آمین هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
dokhi78 عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 1233 عزیزم برات خوندم 30 تا صلوات براتم فرستادمنمیخواد بخونین برام مشکل شما حل شد خودش کافیه گلم ما هیچ الهی همه تو
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 منم خوندم عزیزم ان شاالله حاجت روا بشی برای منم دعا کن عزیزدلم منم خوندم عزیزم انشالله به تک تک خواسته هایی که از خدای منان داری برسی به زودیه زود حاجت روا بشی هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
عاشقمادرمم عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 3868 منم خوندم دوست نازم انشالله بحق همین سوره مبارک هرچقدم ک مشکلتون سرسخته مشکتون به زودیه زود حل بشه ا ... خیلی ممنونم😔 ای حضرت عباس دلم رادریاب السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 منم خوندم ان شالله حاجت روا شید واسه منم بخونم واسه سلامتی خانوادم و دخترم و چیزی که تو دلمه خوندم گلم انشالله خونوادت تنشون سلامت باشه وعاقبت بخیر شن ودختر خوشگلت زیر سایه پدرمادر بزرگشه وهرچی تو دلت هس بهش برسی الهی آمین هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 سلام من خوندم برام دعا کن همین ماه مشکلم حل بشه و آرامش بگیرم آمین منم خوندم دوست مازم انشالله تو همین ماه حاحت روا بشی و مشکلت به زودیه زود حل بشه الهی آمین هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 عزیزم برات خوندم 30 تا صلوات براتم فرستادم نمیخواد بخونین برام مشکل شما حل شد خودش کافیه گلم مرسی دوست خوشگلم خیلی لطف کروی منم براتون خوندم انشالله همیشه سالم وسلامت وتندرست باشی کنار خونواده محترمت و خوشبخت وعاقبت بخیر بشی الهی آمین🤩 هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
dokhi78 عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 1233 مرسی دوست خوشگلم خیلی لطف کروی منم براتون خوندم انشالله همیشه سالم وسلامت وتندرست باشی کنار خ ... ممنون انشالله مشکلتون حل شه و دلتون شاد عزیزم ما هیچ الهی همه تو
دههشصت عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 1193 منم یه مشکل بزرگ دارم دعا کن برام میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.
__golnaz مدیر استارتر عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 1855 منم یه مشکل بزرگ دارم دعا کن برام من خوندم عزیزم انشالله ک مشکلتون به زودی زود حل بشه الهی آمین هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه
mahbanoo22 عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 2090 منم خوندم دوست گلم انشالله ک مشکلتون با همسرتون حل بشه و عاقبت بخیر بشی مرشی انشاءالله خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...