2777
2789

سلام .مدت ها بود که نیومدم سایت .حالا شاید باورتون نشه دیگه بریدم .کلی با مشاور حرف میزنم هیچ راهی ندارم دارم دق میکنم اصلا نمیدونم چی بگم کل دیشبو بیدار بودم .شوهرم چندسال پیش بهم خیانت کرد کلی قول و قرار که درست میکنم همه چیزو پای اون زن از زندگیمون قطع میشه .اون زنم رفت ولی باز برگشت حالا گفته باردارم .  چیکار کنم خانواده ام پشتم نیستن طلاق بگیرم  چه غلطی کنم فعلا بیکارم پول ندارم از خودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار بزاد شوهرتم خرجشو بده بفهمه اینکارا عواقب داره

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
داغونم تورو خدا راهکار بدین چیکار کنم .وضع مالی شوهرم خوب ولی هیچی به نامم نیست 

ی مدت خرش کن ی چیزی ب نامت بزنه بعد طلاق بگیر

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

طلاق بگیری ک برا با اون زنه خیال راحت..تو زندگیش بمون و عذابش بده فقط اگه فکر میکنی طلاق بگیری زندگی بهتر و موقعیت بهتری در انتظارته اونوخت طلاق بگیر البته قبلش شوهرتو ب خاک سیاه بنشون🤐

داغونم تورو خدا راهکار بدین چیکار کنم .وضع مالی شوهرم خوب ولی هیچی به نامم نیست 

ای خدا چقد بد

چی بگج بخدا بلد نیستم راهکار بد بدم

میتدنم بگم جداشو خواهش میکنم

4صبا دیگه اون زن و بچه رو هم میاره روسرت

برا عزت خودت برو

حتی اگه چیزی به نامت نیست

ازهمین الان قبل طلاق بیفت دنبال شغل

پول جمع کن