2777
2789
عنوان

شوهرم با زنی در ارتباط بود و الان بارداره

| مشاهده متن کامل بحث + 10133 بازدید | 231 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل یکی دوتا نیست این زن قبلا ازدواج کرده بچه هاشم هرکدوم انداخته پیش کسی .مهر و عاطفه نداره این بچ ...

چقدخونه خراب کنه خدا لعنتش کنه

الان شوهرت تو جوو بگو منو طلاق بده با اون زندگیتو بکن اگرم نمیخوای جداشی مهریه و نفقه تو بازم ازش بگیر ولی راش نده خونه ات

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اونوخت تو همینجوری ازش گذشتی 

ببین شوهرم داغونه اونقدر بداخلاق کثیف خسیس، ب تف خدا هم نمی ارزه، دختره اونده مالشو بگیره دختره رو میشناسم کارشه

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  
دور از جونت، اون بچه زنا زاده و ننش و باباش بمیرن گلم، اره گلم‌

خداروشکررر

انشالله 

یه ادم خوب و با درک و کمالات نصیبت شه

که فوت کنه زیرتو تو بشینی

عجب غصه بدی💜

شایدم اومده

چون تو شناسنامه وارد کرده اگر نکاح جایی ثبت نشده باشه جرمه

صیغه نامه دارن ک حتما قوانین درمورد زن دوم ب شدت پشت مرداس بازم نمیدونم شاید

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت