2777
2789
عنوان

دلم بد جوری شکسته

137 بازدید | 9 پست

دلم خیلی شکسته. خیلی وقت هست دارم از خدا میخواهم.تحت درمانم.خیلی تلاش کردیم ولی باردار نمیشم. 

از روی شوهرم خجالت میکشم.از محبتش و مهربونی بی اندازش که میبینم چقدر عاشق بچه هست ولی هر ماه که نمیشه بم میگه فدای سرت.هر چی خدا بخواد همون میشه. ولی من می‌خوام بشه.میخوام تنها کاری که از دستم برمیاد و براش انجام بدم.ولی این بدن لعنتی....

نمی‌دونم چرا خدا داره من و اینطوری امتحان می‌کنه.

دیگه کم کم اطرافیان همه دارن به روم میارن.از همه بیشتر مامانم.

مشکلم و هیچکس جز شوهرم نمیدونه.

شمارو به هرکی که اعتقاد دارید قسمتون میدم برام دعا کنید. برام صلوات بفرستید. خیلی به دعای همه نیاز دارم...

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه مشگلت .انشاا...حل بشه

نمی‌دونم چرا باردار نمیشم.اصلا تخمک آزاد نمیشه.

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
ایسالله بزودی خدا یه کوچولوی ناز بهت بده عزیز دلم اصلا نا امید نشو خدا حتما بهت کمک میکنه❤❤❤

برام دعا کن ‌عزیزم

چند وقته ازدواج کردین ؟ استرس و نگرانی خودش باعث تاخیری در بارداری میشه . اگه جنوب زندگی می کنی پن ...

سه سال.ولی سنم کم نیست.۳۲ سالمه

ایه الکرسی خوندم  چندوقت ازدواج کردی منم ۵سال تحت درمان بودم خدا به ام بچه داد

سه سال عزیزم.ممنونم از دعای خیرت