2777
2789
عنوان

این هم از پدرم به چی دلم خوش باشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا استخدامی شرکت نمیکنی معلم بشی  خواهر من استخدامی قبول شد

استخدامی بیشتر از هر چیزی شانس می‌خواد دوره قبل شرکت کردم رتبه ی من خیلی بهتر از پسر عموم بود ولی اون چون شانس داشت و باباش جانباز بود قبول شد و من نشدم 

میتوان زندگی را زیباتر دید تنها اگر نگاهت را به آن تغییر دهی😍😍😍
نه عزیزم متاهلم،مرسی عزیزم باعث افتخارمه ،شما لطف دارین بهم

عزیزم من ارزوم بود که قبل از ازدواج چند سال تنها زندگی کنم ولی مامانم نذاشت 

الان ازدواج کردم ولی انقدر حالم بده که نگو 

عزیزم میتونی تاپیک اولم رو بخونی و نظرت رو بگی؟

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
استخدامی بیشتر از هر چیزی شانس می‌خواد دوره قبل شرکت کردم رتبه ی من خیلی بهتر از پسر عموم بود ولی او ...

اینا به کنار ،خواهر من نه سهمیه نه چیزی فقط مطالعه کرد یبار دیگه شانستو امتحان کن،خواهرم یادمه توی یه کانالی عضو بود خیلی کمکش کرده بودن قبول شد اسم کاناله یادم رفته چون یبار ازش گرفتم برای یه خانم اینجا، بگردم توی گوشیم ببینم جایی ذخیرش نکردم برات بفرستم.کدوم شهری؟

اگر استخدام بشی موقعیتت خیلی خوب میشه

خواهر من از وقتی معلم شده روزی چند تا خواستگار داره

عزیزم من ارزوم بود که قبل از ازدواج چند سال تنها زندگی کنم ولی مامانم نذاشت  الان ازدواج کردم ...

خدا رحمتشون کنه،خوندم درمورد اینکه قبل ازدواج میخواستین یه مدت تنها زندگی کنین ومجردی نکردین بود،متاسفانه دیگه باید قبول کنین متاهیلن وگرنه زندگیتون خراب میشه باور کن منردیم چیزخلصی نداره باید مسئولیتهای زندگیو خودت گردن میکرفتی خیلی سختیا داره من خودم چندین سال تنهاز ندگی کردم درسته استفلال خوبه ولی خدلروشکر شما باکسی که دوسش دارین ازدواج کردین الان بهتره باهمسرتون اززندگی لذت ببرین 

اینا به کنار ،خواهر من نه سهمیه نه چیزی فقط مطالعه کرد یبار دیگه شانستو امتحان کن،خواهرم یادمه توی ی ...

ممنون عزیزم

خیر سرمون چون چند سال سابقه کار داریم رفتیم تو اولویت ها 

میتوان زندگی را زیباتر دید تنها اگر نگاهت را به آن تغییر دهی😍😍😍
ممنونم عزیزم  شما با دختر کائنات خواهر هستین ؟

اره خواهریم.خواهرمم عین خودم چن سال تو شهرهای مختلف دانشجو بود و مستقل زندگی کرده.مستقل زندگی کردن همچین واقعا آش دهن سوزی هم نیست.مشکلات خودش رو داره واقعا.ولی بعدش که ازدواج میکنی دیگه خیلی چیزا برات عقده نمیشه.من یه همکار داشتم زود ازدواج کرده بود همش تو حلق همکارای مرد بود در حالی که واقعا برا من مهم نبودن هیچوقت مردا. چون تو مجردی تجربه دوس پسر فابریک و زندگی محردی سالم رو پشت سر گذاشته بودم بعد از ازدواج با دوس پسرم کاملا بهم وفاداریم.میدونی میخوام بگم حالا که برات مسافرت و مجردی زندگی کردن مهمه بد نیست تجربش کنی تا بعدا برات حسرت نشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ. ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ