2777
2789
عنوان

این هم از پدرم به چی دلم خوش باشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 52 پست
خدا رحمتشون کنه،خوندم درمورد اینکه قبل ازدواج میخواستین یه مدت تنها زندگی کنین ومجردی نکردین بود،متا ...

عزیزم همسرم کلاااا عوض شد 

حتی مثلا رابطه ی جنسی که بدیهی ترین دستاورد ازدواجه هم انقدر سختش گرفت و فقط به فکر خودش بود که من زده شدم جالبه تلاشی هم نمیکنه 

با خودم میگم اصن چرا باید این ازدواجو تحمل کنم ؟ 

مگه این چی داره 

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خواهریم.خواهرمم عین خودم چن سال تو شهرهای مختلف دانشجو بود و مستقل زندگی کرده.مستقل زندگی کردن ه ...

متاسفانه ازدواج کردم و شوهرم اصلا اونیکه جلوه میداد نبود 

عزیزم همسرم کلاااا عوض شد  حتی مثلا رابطه ی جنسی که بدیهی ترین دستاورد ازدواجه هم انقدر سختش گ ...

اکثرا ادما بعدازدواج اخلاقای بدشونو نشون میدن،شماهم سنت خیلی کمه شاید بتونی زندگی بهتری واسه خودت بسازی ولی واقعا مرد خوب کمه هرکومشون به مشکلی دارن سعی کن باهاش صحبت کنی شاید درس شد ولی اگه نمیتونی زودتر جداشی به نفعته چون سنت کمه میتونی دوباره ازنو بسازی زندگیتو ولی بازم میگم مرد خوب خیلی کمه

اکثرا ادما بعدازدواج اخلاقای بدشونو نشون میدن،شماهم سنت خیلی کمه شاید بتونی زندگی بهتری واسه خودت بس ...

دقیقا

من اصلا ازدواجی نبودم 

خسته شده بودم از پیش خانواده بودن 

اصلا سبک زندگی و رفتارامون به هم نمیخورد 

خیلی خواستم جدا بشم و مستقل زندگی کنم نذاشتن 

الانم باهاشون قطع رابطه هستم 

عجب.متاسفم    

اره عزیزم

متاسفانه خانوادم نه گذاشتن خودم جدا بشم زندگیمو بسازم نه تو همون حال سنتی بودن پشتیبانم بودن 

الانم قطع رابطه هستم باهاشون 

دقیقا من اصلا ازدواجی نبودم  خسته شده بودم از پیش خانواده بودن  اصلا سبک زندگی و رفتارا ...

میفهمم بعد یه سنی آدم واقعا دیگه نمیتونه باخونوادش زندگی که دلخواهشه رو داشته باشه چون طرز فکرا فرق میکنه وادم دوس داره توخوته راحت باشه وبه روش خودش زندگی کنه ،فقط امیدوارم باهمسرتون رابطتون بهتر ازقبل بشه