2777
2789
عنوان

کمکککک.نشانه بارداریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 23 پست
خب اخه میگن تا یکی دوسال بعداز زایمان سریع باردار میشیم.خب میترسم درک کن عزیزم

وااای منم ۲۴ روز که پری نشدم گذشته ازش..علائم بارراری اون سری رو دارم به جز تهوع..

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اخه میگن تا یکی دوسال بعداز زایمان سریع باردار میشیم.خب میترسم درک کن عزیزم

خخخخ ببخشید گلم من تو تاپیکیم ک ی هفته س همه دعا میکنیم بی بی مون مثبت باشه هی منفیه اما اومدم دیدم اینو گفتی ناراحت شدم بازم ببخش

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
ایشالاخدا ی بچه سالم و صالح بهت اعطا کنه

خیلی ممنونم گلم ایشلا به همه منتظرا

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
مردارو ک میشناسی همش میگن عه حواسمون نبود.انقد اعصابم خورده

وای اصن نزار اینکارو بکنه.من دخترم یکسالشه ،واقعا میترسم از دوباره باردار شدن الان

خیلی سخته واقعااا،حواست باشه

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...