2777
2789
عنوان

خانم های باسیاست

50 بازدید | 6 پست

فرض کنین دوستم پشت سر من یه تهمت بد به من زده و من سر اون هم آنفولوش کردم تو اینستا هم چتامونو پاک کردم

بعد یکم پیش پیام داد هی با شوخی گفتم چتا زیاد بود گوشیم شلوغ میشد . یا گفتم دلم خواست از این به بعد پیجم خصوصی باشه

الان این پیامو داده ، ولی من راستش نمیخوام باهاش صحبت کنم و وقتمو هدر بدم ، ولی متاسفانه قراره تو خوابگاه ببینمش . به نظرتون چی در جوابش بگم؟

پیامش:

يه چيزى بكم

نتونستم بمونم . چون نميخوام حاشيه بشه و حرف به

اين و اون بكشه. اينكه هم پى وى رو حذف كردى هم انفالو كردى

يه دليلى داره ديگه درسته تو به مسخره يه چيزايى

گفتى و مئم به شوخى جواب دادم ولى خب يه چيزى

هست دليلش

❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا الکی گفتی گوشیم پر شده ننیدونم چی چی؟!!!! بگو اینجور راحتم و نمیخوام توضیح بدم. یا بگو بخاطر تهمتی که بهم زدی بوده.

این اسکول بازیا چیه! پاک کردی ناراحتی بعد میگه سنگین شد گوشیم! دوره این بهانه ها گذشته واسه دهه نود بود اینا اونم اوایلش.

دورو نباش بهش بگو دلیلش رو

چرا الکی گفتی گوشیم پر شده ننیدونم چی چی؟!!!! بگو اینجور راحتم و نمیخوام توضیح بدم. یا بگو بخاطر تهم ...

رفتم گفتم نمیدونم منظورت از حاشیه چیه

من اینطوری راحت بودم . قرار نیست هر چیزی یه مقاله دلیل گفتنی داشته باشه که

❤️‍🩹

رفتم گفتم نمیدونم منظورت از حاشیه چیه من اینطوری راحت بودم . قرار نیست هر چیزی یه مقاله دلیل گفتنی د ...

هرچیزی نیست میگی تهمت زده، یادبگیر حرف بزنی درمورد مسائل ، و روحیه ت روهم قوی کن فعلا اول راهی قراره بری سر کار توی اجتماع باشی و خانواده شوهر و هزارجای دیگه باید بتونی حرف بزنی و دفاع کنی از خودت. نمیشه هی فرار کنی از مسله بگی روحیه و مغزم نمیکشه!!!!

دفاع کن حرفتو بزن و برو ، اصلا نمون بشنو چی میگن ولی حرفتو بزن.

هرچیزی نیست میگی تهمت زده، یادبگیر حرف بزنی درمورد مسائل ، و روحیه ت روهم قوی کن فعلا اول راهی قراره ...

راستش توانایی گفتنشو دارم ولی انقدر دلم پره میدونم بگم یه بحث بزرگ میشه که توی خوابگاه کشش رو ندارم

اگر قرار نبود طرفو ببینم با یه بلاک خودمو راحت میکردم

❤️‍🩹