2777
2789
عنوان

اسهال بچه ی یک سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 50 پست
اون قطره که برای اسهال بود وامل تموم شد.مترونیدازول تموم نشد.ولی قط بطریش بزرگه.اگه بخوام همشو بدم ۲ ...

قرص پرامید ۲ نصفه بهش بده تو شیرش حل کن.له کن پودر بشه بریز تو شیرش بده بخوره. نصف صبح نصف شب...

چشم به راه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دکترم گفت عفونت گوارشیه.چون تبم میکرد.یشب تا صبح فقط پاشویش کردم.تبش پایین نمیومد.دارورو ک شروع ...

آره دوباره مترونیدازول بگیر کامل بده پودر او آر اس هم بده تو آب میوه ترجیحا سیب تازه باشه ایشالله خوب میشه

💖عاشق خانواده ام هستم💖
آره دکترم گفت عفونت گوارشیه.چون تبم میکرد.یشب تا صبح فقط پاشویش کردم.تبش پایین نمیومد.دارورو ک شروع ...

من چندین با اینجا گفتم از بلوط ی پودر ی درست میکنن به نام کلگ  برای تقویت معده عالیه

سرچ کنید و بخونید

کاش می تونستی پیدا کنی

میدونم باید عفونت بند بیادعرق پونه برای عفونت خوبه منم پسرم پارسال یه هفته بیمارستان بستری شد به خاط ...

خب پسرتون علائمش چی بود؟با آزمایش فهمیدن ویروسه؟با دارو درمان نشد که بستریش کردن؟

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.
اگه تبش قطع شده ممکنه بخاطر دارو یا اسهال شدید پرزهای روده از بین رفته باشه اصلا میوه و آب میوه ندی ...

قبلا خیلی میوه میخورد.از وقتی اینجوری شد خیلییی کم کردم میوشو.فقط هندوانه و موز میدم.موز میدم که اسهالش بند بیاد

قرص پرامید ۲ نصفه بهش بده تو شیرش حل کن.له کن پودر بشه بریز تو شیرش بده بخوره. نصف صبح نصف شب...

متوجه نشدم.قطره پرامید ۲ نصفه؟؟؟؟یعنی چی؟

بعدشم اینکه فقط شیر منو میخوره

قبلا خیلی میوه میخورد.از وقتی اینجوری شد خیلییی کم کردم میوشو.فقط هندوانه و موز میدم.موز میدم که اسه ...

هندوانه اصلا خوب نیست

موز خوبه ولی کم بده

پست هاشو کامل بخون

بچه های من مشکل معده و گوارش داشتن  خیلی سخته

خب پسرتون علائمش چی بود؟با آزمایش فهمیدن ویروسه؟با دارو درمان نشد که بستریش کردن؟

سه چهار روز اسهال و استفراغ دکتر بردیم دور از جون شما خر بود فقط پودر کیدی لاکت داد و اوآر اس و زینک سه روز بچم آب شد گفتند ویروس عفونی نیست بردیم بیمارستان گفت سریع بستری بشه همون وقت آزمایش فهمیدن عفونی گفت سریع بستری بشه چون آب بدنش تموم شده بود یکم دیگه میموند تشنج میکرد . اون دکتر خیر نبینه بچم تپل بود هنوز گوشت نگرفته بعد یه سال شما هم مترونیدازول را کامل بده 

💖عاشق خانواده ام هستم💖
آزمایش دادی برا عفونت ؟؟؟

نه...گفتم اگه هنینجور بخواد ادامه داشته باشه ببرم دکتر بگم آزمایش بنویسه

قبلا خیلی میوه میخورد.از وقتی اینجوری شد خیلییی کم کردم میوشو.فقط هندوانه و موز میدم.موز میدم که اسه ...

هندونه اصلا نده خیلی بد تو غذاش پودر کیدی لاکت بریز بهش بده شربت زینک هم هم خوبه

💖عاشق خانواده ام هستم💖
آره دوباره مترونیدازول بگیر کامل بده پودر او آر اس هم بده تو آب میوه ترجیحا سیب تازه باشه ایشالله خو ...

مترانیدازل دارم تموم‌نشد هنوز.

پسر من از ۶ ماهگی تا یک سالگیش کلاااا یوبس بود.دکترش میگفت سیبو رنده کن بده بهش.حالا اسهالیه بازم سیب بدم؟؟؟🤔🤔