2777
2789
عنوان

اسهال بچه ی یک سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 50 پست
ایشالله که خوب میشه . بچه خیلی دردسر داره یا سفت یا شل هزارتا کار داره تا بزرگ بشه

قربونت آره واقعا

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با آزمایش مدفوع فهمیدن فضله مرغ مینا خورد؟ پسر من خاک و گل زیاد میخوره😞بخاطر همین هرچی گل و گلدون ...

نه عزیزم خودم دیدم تو دهنش گذاشت تا اومدم دربیارم از دهنش خورده بود خاک بر سرم کنن

داداشم مرغ مینای نکبتش رو تو خونه ول میکرد طفل معصوم بچه من هم از زیر میز نااار خوری پیدا کرده بود تازه چهار دست و پا میرفت ...

خاک گلدون میکروب داره اگر قطع نشد یه آز بده معلوم میشه اگر عفونت باشه روزی چند بار عوضش میکنی بچه رو ؟؟؟

نه عزیزم خودم دیدم تو دهنش گذاشت تا اومدم دربیارم از دهنش خورده بود خاک بر سرم کنن داداشم مرغ مینای ...

پیش میاد عزیزم.چرا خودتو فحش میدی؟؟بچن و بازیگوش

امروز۴بار شکمش کار کرد

پیش میاد عزیزم.چرا خودتو فحش میدی؟؟بچن و بازیگوش امروز۴بار شکمش کار کرد

۴ بار زیاد نیست 

ولی بازم پیگیر باش 

باید بیشتر مواظب بچه م میبودم الان ۷ سالشه یادم میاد حالم بد میشه اونموقع زیر یه سال بود 

۴ بار زیاد نیست  ولی بازم پیگیر باش  باید بیشتر مواظب بچه م میبودم الان ۷ سالشه یادم میا ...

نه نه....۵بار...

حالا که گذشت خداروشکر