2777
2789
عنوان

اسهال بچه ی یک سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 50 پست
مترانیدازل دارم تموم‌نشد هنوز. پسر من از ۶ ماهگی تا یک سالگیش کلاااا یوبس بود.دکترش میگفت سیبو رنده ...

بهش بده دوباره مترونیدازول را برای اسهال یه دکتر گفت آب سیب تازه توش یخ بریزید بدید یا نوشابه را توش یخ بریزید بدید بخوره

💖عاشق خانواده ام هستم💖
نه...گفتم اگه هنینجور بخواد ادامه داشته باشه ببرم دکتر بگم آزمایش بنویسه

ببخشید اگر ادامه دار شد آزمایش عفونت مدفوع بده 

پسر من فضله مرغ مینا خورده بود همینجور شد و اسهال خونی یادم میاد میخوام بمیرم 

چند تا دکتر نفهمیدن آخریش آز نوشت و بعد شربت سفکسیم داد بعد دو روز کاملا خوب شد اما کیدی لاکت هم خودم دادم اما باید ریشه یابی بشه 

پای بچه زود میسوزه مراقبش باش خصوصا که هوا گرمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندین با اینجا گفتم از بلوط ی پودر ی درست میکنن به نام کلگ  برای تقویت معده عالیه سرچ کنید ...

از کجا پیدا کنم؟

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.
عفونت و تب ربطی به دندون نداره حتما عفونت داشته انتی بیوتیک دادن

الان که فقط اسهال داره.گاهی ی کوچولو گرم میشه.نمیددنم از گرمای هواس یا تب.

هندوانه اصلا خوب نیست موز خوبه ولی کم بده پست هاشو کامل بخون بچه های من مشکل معده و گوارش داشتن & ...

ممنون عزیزم.خدا بچه هاتو واست حفظ کنه گلم❣🥰

سه چهار روز اسهال و استفراغ دکتر بردیم دور از جون شما خر بود فقط پودر کیدی لاکت داد و اوآر اس و زینک ...

خداروشکر بخیر گذشت.من ۴_۵ روز دادم.چند روز بدم؟

ببخشید اگر ادامه دار شد آزمایش عفونت مدفوع بده  پسر من فضله مرغ مینا خورده بود همینجور شد و اس ...

با آزمایش مدفوع فهمیدن فضله مرغ مینا خورد؟

پسر من خاک و گل زیاد میخوره😞بخاطر همین هرچی گل و گلدون تو خونه داشتمو بردم بیرون.بازم گاهی یواشکی میره بیرون سراغ گلام.چند باری باز خاک گلدونو خورده.خودم به این موضوع هم شک کردم

ممکنه تب داشته باشه با تب سنج چک کن بهش مایعات زیاد بده  آب و دوغ   شیر خودت رو بده انش ...

فدات بشم.ممنون

با آزمایش مدفوع فهمیدن فضله مرغ مینا خورد؟ پسر من خاک و گل زیاد میخوره😞بخاطر همین هرچی گل و گلدون ...

عزیزم آهن بدنش کم که خاک و اینا میخوره شربت آهن بده هم اسهال بند میاد هم آهنش خوب بشه

💖عاشق خانواده ام هستم💖
عزیزم آهن بدنش کم که خاک و اینا میخوره شربت آهن بده هم اسهال بند میاد هم آهنش خوب بشه

آره آهنش کمه.چون قطره آهن نمیدم بهش.پسر من از ۶ ماهگی یبوست داشت یسره.همیشه یوبس بود تا یک سالش شد.قطره آهن که میدم خیلی شدیدتر میشه اتفاقا هفته ی قبل دکتر بودم بهش گفتم قطره آهن میدم یوبس میشه گفت تا ۱۸ ماهگیش نده

آره آهنش کمه.چون قطره آهن نمیدم بهش.پسر من از ۶ ماهگی یبوست داشت یسره.همیشه یوبس بود تا یک سالش شد.ق ...

آره پسر منم همینجور حالا چند روز بده تا اسهالش بند بیاد زینک بهش بده ولی برای یبوستش ملین بهش زیاد بده کم خونی بدتر از هرچیزی 

💖عاشق خانواده ام هستم💖
آره پسر منم همینجور حالا چند روز بده تا اسهالش بند بیاد زینک بهش بده ولی برای یبوستش ملین بهش زیاد ب ...

خودمم عذاب وجدان دارم خیلی ولی دکتر فعلا گفت تا ۱۸ ماهگی ندم