2777
2789
عنوان

بیاید دلداریم بدید...

204 بازدید | 20 پست

امروز صبح تا ظهر ۳تا شرینی خوردم ولی دخترم تکون نخور هرچی منتظر بودم تکون نخورد 

با ماما تماس گرفتم گفت بیا برای صدای قلبش رو گوش کنیم  ساعت ۱بود زنگ زدم شوهرم اومد از سرکار رفتیم کلی وقت گشت دنبال صدای قلبش ولی صدای نبود  گفت اگه نشنیدم میفرستمت برای سونو اورژانسی  گفت یه پهلو چپ دراز بکش  چند دیقه  تا دوباره بیام بگردم 

دراز کشیدم اومد دوباره کلی گشت تا بعد ۴۰دیقه  صدای قلبش رو شنیدیم 

گفت برو خونه خوبه مشکلی نیس 

از ظهر ساعت ۲که اومدم همش استرس دارم با اینکه تکون می خوره ولی خیلی نگرانم 

میگم نکنه مشکلی پیش بیاد نکنه مشکلی داره که امروز اینجوری شد 

هفته دیگه نوبت دکترم هست  برم براش بگم ماجرای امروز رو چیکار میکنه ؟

کسی بوده اینجوری ؟

چیکار کرده؟

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

دیگه تکون خورده صدا قلبشم شنیدی براچی نگرانی

استرس سمه عزیزم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه تکون خورده صدا قلبشم شنیدی براچی نگرانی استرس سمه عزیزم

نمیدونم میگم نکنه حالش خوب نیس که اینجوری شده 

اخه دو سه بار دیگه هم اینجور شده بود که با جیز شیرین خوردن حسابی تکون میخورد 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
شاید خواب بوده،صدای قلبشم شنیدی تکون هم که میخوره دیگه چی میخوای از جونش خواهر؟؟

اخخ تکوناش مثل رو زای قبل نیس

پسر من بعضی موقع ها تکون نمیخورد طبیعیه

بعد تکوناش عادی میشد 

من امروز تکوناش کلا ضعیف تر از روزای قبل شده  

پس حتما به دکترت اطلاع بده،انشاله که چیزی نیست برای سلامتیش صلوات فرستادم

ممنون 

روز قبل خسته نشدی

نه  پنجشنبه جمعه خونه پدر شوهرم شهرستان بودم شنبه اومدم خونه که تا یکشنبه کامل استراحت کردم  دیروز هم تنها کاری که کردم ناها پختم برا خودم 

بعدش اکثرش خوابیده بودم