2777
2789
منم کارم تو خونست از نت گوشیم استفاده میکنم رو لپ تاپم هات اسپات میکنم وای فای ندارم. سخت نگیر کارتو ...

من لپ. تاپ ندارم باید تهیه کنم
اینترنت گوشی جواب نمیده
کار. من کال سنتر هست باید اینترنت پر سرعت ADSL داشته باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارترخیلی مبارکه شوهرت عین شوهرمنه جون میده پول بده واسه لباس یاوسیله خداروشکرکه کارپیداکردی

من قبلا اینجا شاغل بودم ۶ سال
دعا کنید جور بشه الان یکم به مشکل خوردم

من لپ. تاپ ندارم باید تهیه کنم اینترنت گوشی جواب نمیده کار. من کال سنتر هست باید اینترنت پر سرعت ADS ...

یعنی کلا کامپیوتر نداری و کارت با کامپیوتر نیست؟!

من که از سرعتش راضیم دیگه ازین سریعترو نمیتونم تصور کنم😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

یعنی کلا کامپیوتر نداری و کارت با کامپیوتر نیست؟! من که از سرعتش راضیم دیگه ازین سریعترو نمیتونم تص ...

کارم بیشتر با اون تلفنی هست که با اینترنت کار میکنه
کامپیوتر ندارم ولی برای کارم نیاز دارم
فعلا میخوام سیستم بابام و بیارم تا دو سه ماه حقوقم و. بدم بخرم
شما از لپتاپ سر. رشته داری؟

کارم بیشتر با اون تلفنی هست که با اینترنت کار میکنه کامپیوتر ندارم ولی برای کارم نیاز دارم فعلا میخو ...

سررشته که نه ولی خودم لنوو دارم خیلی راضی ام .ماشالا چشمش نزنم خوب کار میکنه. قیمتشم خوبه به نسبت مارکای دیگه. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

من لپ. تاپ ندارم باید تهیه کنم اینترنت گوشی جواب نمیده کار. من کال سنتر هست باید اینترنت پر سرعت ADS ...

جواب میده. خواهرم کلاسای آنلاین داره میگه مودم همش قطع و وصل میشه. همش با گوشی هاتسپات میکنه رو لپ تاپ خیلی هم عالیه