2777
2789
ان شاالله هر چی میخوای خدا بهتون بده

فداتشم خدا از دلت بشنوه.امضامم اگر خواستی بخون💋

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله ما هم مستاجریم الانم صابخونه داره اذیت میکنه کار منم به خاطرش به مشکل خورد 

ای بابا یعنی دیگه نمیری سر کار ؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
ای بابا یعنی دیگه نمیری سر کار ؟

مدیر شرکتمون گفت عجله داره
من باید اینترنت داشته باشم
صابخونه هم ۱۵ روز مونده به اتمام قرارداد هی داره مشتری میاره واسه خونه بلندمون کنه
شوهرم هم میگه من بلند نمیشم
شوهرم دو ماه پیش بهش گفته تکلیف من و روشن کن تا الان ما رو بازی داده الان میگه بلند شو
ما پول هم میدیم ( مبلغی که به رهن اضافه شده ) ولی اون دبه کرده
خودم یادمه خواهرشوهرم از شوهرم پرسید میشیند یا نه ؟؟ شوهرم گفت نه صابخونه پارکینگش و میخواد منم خونه بدون پارکینگ نمیخوام

مدیر شرکتمون گفت عجله داره من باید اینترنت داشته باشم صابخونه هم ۱۵ روز مونده به اتمام قرارداد هی دا ...

انشاءالله ک خیر باشه هر چی هست

ممنون واقعا به این کار نیاز داشتم فقط یکم محدود میشم که ارزشش و. داره

منم دعا کن استخدام شم خ آرزومه خیلی توروخدا هر کی دید دعام کنه چی میشه مبارکت باشه اسی

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

خداروشکر..‌منم مثل خودتم ...هروقت بهش میگم پول میگه خیلی قسط دارم وگرنه میدادم واقعا خوشبحال شاغلا من که همش باید حسرت بزارم به دلم از لباس گرفته تا آرایشگاه و...

مدیر شرکتمون گفت عجله داره من باید اینترنت داشته باشم صابخونه هم ۱۵ روز مونده به اتمام قرارداد هی دا ...

منم کارم تو خونست از نت گوشیم استفاده میکنم رو لپ تاپم هات اسپات میکنم وای فای ندارم. سخت نگیر کارتو بکن عزیزم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

مبارکهههه ای خداااا کاش ی کار توی خونه برای من جور میشد ای الرحم الراحمین خیلییییی نیازدارم

اگه نتونم اینترنت بگیرم کنسل میشه
به هر حال ممنون
ان شاالله که پیدا بشه
اگه تهرانی آگهی های کار در منزل دیوار و ببین  

منشی در منزل خودتان زیاده یا کارای اینترنتی