2777
2789
عنوان

داستان نازایی تا بارداری من

| مشاهده متن کامل بحث + 23889 بازدید | 119 پست
اره دقیقا منم یه دوره فقط یه تخمدانم فعال بود الان پیگیرم از ‌دکتر هیومپاتی که داروهاش رو استفاده ک ...

نه عزیزم اصلا نگران نباش، با غذا و ویتامین هایی که برای تقویت تخمک هست خیلی راحت میتونی مال خودت رو تقویت کنی، نباید زود ناامید شد، یه مدت فقط به خودت فکر کن نه به بچه، فکر کن تو این دنیا فقط خودت مهمی و همه این کارها فقط و فقط برای سلامت روح و روان و بدن خودته ، مگه ما آدمها چقدر عمر میکنیم که نصفش بخواد به استرس و فکر و خیال بچه دار شدن و نشدن بگذره، همه این کارها رو انجام بده برای دل خودت، یه کم خودخواه باش😎😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اصلا نگران نباش، با غذا و ویتامین هایی که برای تقویت تخمک هست خیلی راحت میتونی مال خودت رو ...

خدا دلتو شاد کنه حرفات درسته منکه اونقدر غمگین شده بودم یه دوره دست از خودم شستم 

یا من هو به کل مکان
خدا دلتو شاد کنه حرفات درسته منکه اونقدر غمگین شده بودم یه دوره دست از خودم شستم 

راستش این ماجرای بچه دار نشدن بهانه ای شد تا من به خودم فکر کنم، به این که عمرم داره میگذره و من دارم لحظه لحظه اش رو هدر میدم برای چیزی که تا وقتی به دستش بیارم شاید دیگه سنم به جایی رسیده که خیلی از لذتهایی که الان میتونم تجربه کنم اون موقع تجربه اش برام لذت بخش نیست، الان از تلاش برای بچه دار شدن دست نکشیدم ولی در کنارش بیشتر به فکر خودم هستم، کتاب میخونم، فیلم میبینم، ورزش میکنم تا یادم باشه تو سی سالگی کارهایی رو دارم انجام میدم که دیگه تو چهل سالگی برام لذت بخش نیست و اون موقع دیگه حسرتش رو نمیخورم

عزیزم مشخص نشد چرا جنین هات نمیگیره؟

جنین جنین کجا بود 

اصلا جنین درست نمیشه ۴دفعه تخمک گیری شدم بعد گفتن تخمکات نارس هستن وجنین درست نمیشه هردفعه ۲۰ تا ۱۸ تا یعنی کلا زیاد تخمک ازم گرفتن ولی جنین درست نمیشه حتی بار سوم شکمم اب اورد رفتم تخلیه مردم وزنده شدم ولی همون بار سوم از ۲۰ تا تخمک فقط یه جنین ۳روزه درست شده که یکساله فریزش کردیم جرات انتقال ندارم میترسم برم نگیره دنیا خراب بشه رو سرم 

تازه تمدیدش کردیم دوباره

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
جنین جنین کجا بود  اصلا جنین درست نمیشه ۴دفعه تخمک گیری شدم بعد گفتن تخمکات نارس هستن وجنین در ...

بالاخره که باید بری، بنظرم هر چی هم زودتر بری بهتره، ولی از یکی دوماه قبلش حتما تخمدانهاو رحمت رو تقویت کن که اگر خدایی نکرده نگرفت، باز بتونی اقدام کنی، قرص اووبوست رو امتحان کردی تا حالا؟

بالاخره که باید بری، بنظرم هر چی هم زودتر بری بهتره، ولی از یکی دوماه قبلش حتما تخمدانهاو رحمت رو تق ...

من بعد از میکرو اول نزدیک ۴ میلیون ویتامین خوردم سر ۳تا میکرو بعدیم چون من کلا ۴ بار میکرو رو از برج ۱۰ سال۹۷ شروع کردم چهارمین میکرو برج ۸ سال۹۸ بود همش پشت سر هم روزی سه تا هووبوست روزی دوتا اینوفولیک روزی دوتا سین لس  ژل رویال صبح ناشتا زیر زبون 

ویتامین ای خارجی ویتامین دی فولیک اسید  کیوتن روزی یه دونه فایده نداشت که نداشت 

حالا رفتم تهران اونجا دکتر گفته اینا فایده نداره یه بار دیگه بیا میکرو بخ روش من با یه سری دارو دیگه اگه جنین درست شد که هیچ درست نشد هزاری کارم بکنی فایده نداره وژنتیکته 

فعلا پول نداریم بریم  تموم پولامونو پارسال خرج کردم تو مرکز خصوصی حالا فعلا دنبال معجزم از طرف خدا  قبل میکرو ۴ماه هم طب سنتی رفتم فایده نداشت که بعد دیگه میکروهارو شروع کردم

من بعد از میکرو اول نزدیک ۴ میلیون ویتامین خوردم سر ۳تا میکرو بعدیم چون من کلا ۴ بار میکرو رو از برج ...

چی چی رو ژنتیکیه، اینا همه خواست خداست، خوبی تو اینه خودت تخمک داری فقط کیفیت ندارن انگار، یکی از آشناهای ما همینطور بود ، اون دیگه بعد ده سال ناامید شد و بچه اورد، اون بچه یک سال و نیم داشت که خودش طبیعی باردار شد، امیدت رو از دست نده، طب سوزنی هم اگه انجام ندادی امتحان کن، چند سالته ؟

چی چی رو ژنتیکیه، اینا همه خواست خداست، خوبی تو اینه خودت تخمک داری فقط کیفیت ندارن انگار، یکی از آش ...

چی بگم والا اره تخمک دادم فقط هر دفعه میگن نارس من پیش دکترای درجه یک هم رفتم پیش هرکسی نرفتم که بگم حالیشون نبود 

حالا این تهران یکی هم شرایطش مثل من بوده تو اصفهان جنین براش درست نمیشده میگفتن اهدایی رفته اونجا یه بار میکرو ۸تا تخمک گرفتن ۳تا جنین براش درست شده اون منو امیدوار کرد 

ن طب سوزنی امتحان نکردم من ۲۷ سالمه 

راستش این ماجرای بچه دار نشدن بهانه ای شد تا من به خودم فکر کنم، به این که عمرم داره میگذره و من دار ...

آفرین بهت خدا خیرت بده امیدوارم منم بتونم تغییر کنم

یا من هو به کل مکان
چی بگم والا اره تخمک دادم فقط هر دفعه میگن نارس من پیش دکترای درجه یک هم رفتم پیش هرکسی نرفتم که بگم ...

عزیزم انشاا...که تهران بشه فقط طب سوزنی هم حتما امتحان کن و اگر رفتی بگو طب سوزنی رو برای تقویت تخمدان و لوله های رحمم میخام، انشاا...که هر چی خیرته، ولی از من می شنوی تو هنوز سنی نداری، از رحمت خدا غافل نشو، تو بازم به خودت برس و خودت و شوهرت رو تقویت کن، دقیقا جایی که فکرش رو نمیکنی خدا نی نی میذاره تو دلت

عزیزم انشاا...که تهران بشه فقط طب سوزنی هم حتما امتحان کن و اگر رفتی بگو طب سوزنی رو برای تقویت تخمد ...

الهی آمین خدا کنه 

انشالله بحق فاطمه ی زهرا شماهم زود زود نی نی دار بشی