2777
2789
عنوان

داستان نازایی تا بارداری من

| مشاهده متن کامل بحث + 23888 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیزم من با این داستان تو و سقط خودم فهمیدم هرموقع که وقتش باشه بی برو برگرد خودش بچه میده بهت،حتما وقتش نبوده که نشده،فقط اینکه ناامید نشو،منم بعد یکسال باردار شدم سقط شد

الان دوباره باردارم رفتم دکتر که جواب آزمایشات منو همسرمو ببینه گفت عزیزم ۶هفته بارداری مبارکت باشه😢😢

انشاالله هروقت که وقتش باشه میده بهت عزیز دلم

استارتر عزیزم من با این داستان تو و سقط خودم فهمیدم هرموقع که وقتش باشه بی برو برگرد خودش بچه میده ب ...

اره عزیزم، خدا که بخواد میشه، منم اولین بارداری بعد از سه سال و بدون هیچ دارویی اتفاق افتاد، این نشون میده خواست خدا از اراده ی هر بنده ای بالاتره

ای وای خیلی دوره من اصفهانم  انشالله که شماهم زود زود نی نی دار بشی

اره ، ولی خب بندرعباس جاییه که هر کسی ممکنه  حتی یک بارم شده گذرش بیفته، اگر گذرتون افتاد و نی نی نداشتین یه سر بزنین به این آدرس که دادم،شاید خدا خواست و شد، بهرحال هر چی باشه هزینه و وقتی که میذارین از پروسه ای یو ای و ای وی اف خیلی کمتره و یه بار امتحانش هیج ضرری نداره

اره ، ولی خب بندرعباس جاییه که هر کسی ممکنه  حتی یک بارم شده گذرش بیفته، اگر گذرتون افتاد و نی ...

باشه عزیزم دست گلت درد نکنه اسکرین گرفتم

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
آره، یه روز که حالش خیلی بد بود ، من جلوی بیمارستان با ساک خالی که تو شکمم بود و میدونستم ب زودی بای ...

با اینکه خیلی خوشحال شدم ولی یه دفه شوکه شدم  همه چی دست خداس همین که خدارو شکر  روحیه ی خویس داری لطف خداس انشاله دامنت سبز میشه انشاله

با اینکه خیلی خوشحال شدم ولی یه دفه شوکه شدم  همه چی دست خداس همین که خدارو شکر  روحیه ی خ ...

بچه برای همه ماهایی که دنبالشیم باید یه گزینه برای ادامه زندگی باشه نه یک هدف...امیدوارم همه به آرزوهاشون برسن و مرسی از دعای خوبت عزیزم

بچه برای همه ماهایی که دنبالشیم باید یه گزینه برای ادامه زندگی باشه نه یک هدف...امیدوارم همه به آرزو ...

هزینه ش چقدر شد ؟؟ 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

سلام عزیزم از خبر بارداریت اشک تو چشمام جمع شد ... ان شاالله بزودی زود دو تا فندق خوب و سالم و صالح تو دلت جا بگیره ...

منم ۱۰ساله چشم انتظارم 

راستش دلیل خاصی به ما نگفتن دوبار میکرو کردیم اما نمونده و در ۸ هفتگی رشدش متوقف شد

متاسفانه بعضی از اطرافیان فکر می کنن از معجزات خودشونه که بچه دارشدن با نیش و کنایه اذیت می کنن نمی دونم نمی ترسن که بچه دسته گلشون چیزیش بشه!؟

ان شاالله خدای مهربون به ماهایی که چشم‌انتظار یه کوچولو هستیم لطفشو نشون بده و نی نی ها و دسته گلهای مامان ها رو هم براشون صحیح و سالم‌نگهداره

یا من هو به کل مکان
هزینه ش چقدر شد ؟؟ 

من پنج جلسه رفتم جلسه ای پنجاه تومن، البته تو این مدت با توصیه همون خانم طب سوزنی گوشت گوسفندی که گرمه ، آجیل و آواکادو که معجزه میکنه رو زیاد خوردم، هم خودم هم شوهرم

سلام عزیزم از خبر بارداریت اشک تو چشمام جمع شد ... ان شاالله بزودی زود دو تا فندق خوب و سالم و صالح ...

عزیزم اگه دلیل خاصی برات پیدا نشده،  میشه گفت شرایطت مثل منه، بهت توصیه میکنم اگر میتونی یه سر به اون آدرس که دادم بزنی اگر هم نه تو شهر خودت امتحانش کن، بعضی وقتا خدا از راهی که فکرش رو نمیکنی مراد دلت رو میده، ولی یه چیز بگم با تجربه هایی که من تو این راه به دست اوردم اگر رشد جنین هات تو هفته هشت متوقف شده و دلیلی هم براش پیدا نشده، احتمالا کیفیت تخمک یا اسپرم و یا هر دو خوب نبوده،به تغذیه ات خیلی توجه کن، به قول ابن سینا غذای ما داروی ماست، خود من بهش ایمان اوردم چون نتیحه اش رو دیدم، من قبل از بارداری اولم اصلا تغذیه مناسبی نداشتم، علاوه بر حرص و جوشایی که میخوردم و میخوریم هممون ، به تغذیه هم ک پنجاه درصد قضیه است بی توجه بودم، همش غذای رستوران، فست فود ، سوسیس و کالباس، یه روز که بعد سقط داشتم سونوهام رو نگاه میکردم که واسه سایز فولیکول رفته  بودم، دیدم از هشت تا سونویی که تو این مدت رفتم ، هفت تاش تخمدان راستم تخمک با اتدازه های ۱۸ به بالا ازاد کرده و اصلا چپم فولی نداشته و فقط یه بار تخمدان چپم ازاد کرده بود یه ۱۷ که اونم با لتروزل ازاد کرده بود، خلاصه افتادم تو خط اصلاح تغذیه از دوماه پیش

سلام عزیزم از خبر بارداریت اشک تو چشمام جمع شد ... ان شاالله بزودی زود دو تا فندق خوب و سالم و صالح ...

فست فود رو حذف کردم، لبنیات رو کامل حذف کردم، قرص ویتامین دی رو حتما بخور ، اول چک کن ببین چنده ، مال من ده بود، قرص ویتامین دی خوردم، گوشت گاو و روغن های مایع و سرخ کردنی رو حذف کردم ، به جاش روغن زیتون جایگزین کردم، گوشت گوسفندی و صبحانه هم ارده با عسل، اون ماه که رفتم سونو فکر میکنی چی شد...

تخمدان راست طبق معمول یه فولی ۲۰ داشت و تخمدان چپ یه فولی تپل تر، فولی ۲۱، بدون هیچ دارویی و فقط با تغذیه مناسب و البته فقط دو هفته روزی ۲۰ دقیقه پیاده روی، به این روش میگن انجام کارهای کوچیک برای رسیدن به نتایج بزرگ😍😍😍😍

عزیزم اگه دلیل خاصی برات پیدا نشده،  میشه گفت شرایطت مثل منه، بهت توصیه میکنم اگر میتونی یه سر ...

اره دقیقا منم یه دوره فقط یه تخمدانم فعال بود

الان پیگیرم از ‌دکتر هیومپاتی که داروهاش رو استفاده کنم و رژیمی که گفته انجام بدم تا خدا چی بخواد

حتی یه دکتر به من حرف شمارو زد که برو تخمک‌اهدایی بگیر حداقل یه سلول جنسی فویتر و با‌کیفیت تر باشه با توجه به اینکه اسپرم نمیشه گرفت 

منم خیلی ناراحت شدم همش معجزه خدا می خوام 

یا من هو به کل مکان