2777
2789
عنوان

من وام ازدواجمو دادم به شوهرم.. ی لحظه بیاید...

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 29 پست
اره خودمم پشیمونم، میتونستم بگیرمش، بعدا برا زندگیمون خرجش کنیم

الان شوهرت وامتو گرفته؟؟

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون وام ازدواجتونم اگه می تونستی قسط هاشو خودت بدی اشتباه کردی دادی به شوهرت خودت می گرفتی به جای اینکه بدین پدرشوهرت میرفتی برای خودت طلا می گرفتی البته می تونستی قسط هاشو خودت بدی 

پدرشوهرت یه عمر زندگی کرده این همه بدهکاره..بعد تو خودت فک کن الان زندگیتو شروع کنی با سود ۱۸٪ تو این جامعه ..میدونی چقد سخت میشه ..کاری نکن ک خانواده شوهرت انتظارتشون از خانوادت بالا بره چون بعد  دیگه اصلا پایین نمیاد..

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
اره قبل از عید گرفت وام منو الان میخواد وام خودشو که ۵۰تومنه بگیره

خوب بگو وام خودشو ب تو..بگو میخوام جهاز بگیرم 

پدرشوهرت یه عمر زندگی کرده این همه بدهکاره..بعد تو خودت فک کن الان زندگیتو شروع کنی با سود ۱۸٪ تو ای ...

اره بخدا خودمم به همین فک میکنم، با این گرونیا و خرجای امروز ما بخوایم قسط ۱۸ درصدهم بدیم واقعا سختمونه، تازه من شوهرمم کارش ازاده تعمیرات موبایل داره ممکنه ی روز خوب باشه درامدش ی روز صفر باشه، ولی نمیدونم چ کنم واقعا روم نمیشه بهش بگم چون فامیل نزدیکم هستیم تاحالا هم بحثی چیزی نداشتیم خونوادشم تا جایی ک تونستن واس هرچی بهترینشو اوردن

واقعا روم نمیشه بگم، اخه فامیل تقریبا نزدیکم هستیم منو شوهرم

منم با شوهرم فامیلیم عزیزم ولی از اول هرجوری رفتار کنی تا آخر همونه زندگی یه روز دوروز نیست به نظرم این وام حق شماست 

جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...
اره بخدا خودمم به همین فک میکنم، با این گرونیا و خرجای امروز ما بخوایم قسط ۱۸ درصدهم بدیم واقعا سختم ...

اولش بشین با پدر و مادرت صحبت کن بعدش با زبون خوش و احترام ب شوهرت جوری بگو ک ناراحت نشه ..دختر خوب ۵۰ تومنم ۵۰ تومنه یه جایی تو زندگیت نیاز میشه ..سال ب سال گرونی داره زیاد میشه برو ببین قیمت احاره و رهن خونه چقدره .

تو از الان روت نشه بعد تو زندگی میخوای چیکار‌کنی..زندگی هر روزش ک خنده و شوخی نیست ..باید بتونی حرفت بزنی در نهایت احترام.چون فامیلته باید رودربایستی داشته باشی؟ یه عمر میخوای اینجوری زندگی کنی

عزیزم شما وقتی خودت هنوز خونه نداری چرا بدین به بقیه؟ چزاغی که به منزل رواست به مسجد حرومه. من و شوهرم وامای ازدواجمونو گرفتیم گذاشتیم رو هم یه وام دیگه هم برداشتیم کل کادوهای عروسی و پس اندازمونم گذاشتیم روش با ارثیه شوهرم یه خونه نقلی خریدیم. حالا اون 30 تومن خودت که دیگه هیچی لااقل این 50 تومنو بیخیال شو

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 

سلام ،منم 1سالی میشه ازدواج کردم خیر سرم برداشتم واممو بدون اینکه به بابام اطلاع بدم دادم به شوهرم درحالی خودمم میتونستم قسط وامو بدم ،به خیال اینکه خونه داشته باشیمو اجاره نشین نشم اول زندگیم.بابام زمین خرید واسه ساخت خونه گفتم زمینو نصف نصف بزنین به نامتون منم به جای جهیزیه پول بدم خونه رو بسازین اقا قبول نکرد ،منم الان چند ماهه فقط میسوزم ،دستو دلم نسبت بهش خیلی سرد شده تا جایی که حاظرم ازش طلاق بگیرم