2777
2789

سلام ما چندماهه تو عقدیم، من از اول به شوهرم گفتم دوتا وام ازدواج رو خودت بگیر من احتیاجشون ندارم،

چون خداروشکر من بابام وضعش خوبه، میتونم بگیرمشون نمیخوام قسط بیفته گردنم، گفتمش تو که بیشتر برا ازدواج ب پول احتیاج داری هردورو بگیر..

خلاصه ماهم قبل از عید که وام ۳۰بود اول وام منو گرفتن..

و شوهرم گف وامو بدیم به بابام که خیلی قسط داره و برا جشن عقدمون پول قرض گرفته و جشن بزرگی گرفته وماشینی که بهمون داده رو هم خودش وام گرفت برا شوهرم خرید( البت ۷ ۸ تومنش مال شوهرم بوده و اینکه شوهرم از بچگی داره هم کار میکنه و هم درس میخونه و خییلی از لحاظ مالی به خانوادش و ازدواج خواهرش کمک کرده)  کل خرج جشن بزرگمون رو هم باباش داد، خلاصه گفتم خیلیم خوب بلاخره اونم خیلی زحمت کشیده بخاطر ما نیفته تو قرض..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا الان میگه میخوام برم دنبال وام۵۰ تومنی، بگیرمش

میگه بابام خیلی قسط وام داره داره میمونه زیرش، اشکال نداره پنجاه تومن رو هم بابام بگیره وام هاشو رد کنه؟

اونوخت نزدیک عروسیمون خودم وام ۵۰تومنی برا خودم میگیرم

راستش منم گفتم اشکال نداره ولی خب الان ما اول زندگیمونه هنوز عروسی هم نکردیم،حیفه این وام هایی که سودش۴ درصده از دستمون بره، اونوخت مجبور بشیم وام ۱۸ درصدی بگیریم ک بتونیم وسایلمون رو بخریم..

چون ما خونه هم نداریم و باید رهن کنیم

راستش من از لحاظ مالی تو خانوادم مشکلی ندارم، ولی خب..

حیفم میاد این وام ها از دستمون بره چون شوهرم راحت میتونه باهاش همه چی بگیره، خودشم پس انداز داره راحت میتونیم ازدواج کنیم و قسط هاشو بدیم..

اخه خانوادش خییلی ولخرجن حقوق باباش خوبه ولی واقعا بد خرج میکنن واسه همین کل زندگیشون وام شده، حالا نمیدونم چ کنم، از ی طرفم میگم اشکال ندارع بگیرن بالاخره اوناهم زحمت کشیدن....

چکنم؟؟؟؟

ببخشید طولانی شد

تو اشتباه کردی گفتی وام‌ازدواجم‌ میدم ب تو دلیل نمیشه چون وضع مالیت خوبه وامت نگیری

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان

بعدا میتونستی تو زندگی مشترک خرج زندگیت کنی..

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان

عزیزم تازه وارد زندگی مشترک شدی از الان سعی کن پول پس انداز کردن و هر دو یاد بگیرین بعدا اگه لازمت شد پدر شوهر نداشت بده می خوای چکار کنی . برا رهن خونه لازم میشه شوهرم خیلی از این کارا کرد اول زندگیم الان خودشم پشیمونه ولی چه فایده .

براشادی روح امواتم صلوات    

وام ۵۰ میلیون ۴ درصد اشتباهه بدین به کسه دیگه با شوهرت صحبت کن بگو با ۱۸ درصد خیلی میرین زیر قرض اول زندگی ما ۵۰ میلیون ۱۸ درصد گرفتیم خیلی باید پس بدی درصدش زیاده وام ۴ درصد رو حتما صحبت کن خودتون برداریم برای باباش بعدا ۱۸ درصد بگیرین

اون پنجاه تومنو بگیرین یه ماه طلا ابشده باهاش خرید و فروش کنید یه عالمه سود میکنید . 

من کاری ندارم و نمیگم اینکارو بکن ولی من باشم نمیزارم از الان خودشو زیر دین خونواده ش بزاره