2777
2789
عنوان

هر مشکلی داری بگو کمکت میکنم

439 بازدید | 49 پست

دوستان؛ بیایید دور و بر هم حرف بزنیم درد و دل کنیم بگیم بخندیم

چطوره؟؟

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

ناراحتم

اونقدری که نمیتونم بگم و بخندم

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتم اونقدری که نمیتونم بگم و بخندم

الان اوضاع جامعه واقعن اونی نیست که آدم شاد باشه؛ پس ما باید به فکر خودمون باشیم؛ نباید شرایط و جو حاکم ما رو افسرده کنه؛ نمی دونم مشکلت چیه ولی سعی کن اوقات فراغتتو پر کنی و وقتی برای فکر و خیال نزاری؛ آهنگ گوش بده فیلم نگاه کن برو پیاده روی دوستاتو ببین اگه شغلی داری چه بهتر اگه نه سعی کن یه هنری چیزی که بهش علاقه داری رو ادامه بدی

نه ماهه باردارم ، شوهرم رفته پیش زن سابقش چند شبه اونجاست ؛ دارم دق میکنم 

افکار و عقایدی که توی مغز من در جریانه با اونایی که تو ذهن تو میگذره کاملا فرق داره ؛ اگر قرار هممون مثل هم فکر کنیم پس هویت و خود واقعیمون چی میشه؛پس سعی نکن افکارتو  به کسی تحمیل کنی  و دیگران رو تخریب  ؛ اگر تا الان اینجوری بودی راه رو اشتباه رفتی؛ 

هر دعای میکنم خدا اونو نمیده بدتر هم میشه سال هاست حال من اینه ، چند تا معجزه میخوام 

💖معجزه 💚ای باز گرداننده آنچه از دست رفته 💚برم زیارت همه حاجت هامو بگیرم بیام چه حالی میده 🤭😐

10میلیون مرسی فقط تا قبل 11 بزن به کارت سپه م ملیم دمه دستم نیست

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

دلم میخواد دماغم عمل کنم ،پوستم لایه برداری کنم به خودم برسم😭بابام بدش میاد

دلم میخواد با عشقم لاقل نامزد بودم نمیشه

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
10میلیون مرسی فقط تا قبل 11 بزن به کارت سپه م ملیم دمه دستم نیست

😂😂

ازاول دی ماه نه تاپیک میزنم نه پستی میذارم تازمانیکه سایت درست شه                                                تو خوب باش نزار خوبا تموم شن...
برام دعا کنید مامان بشم زود😔

حتمن که میشی در این شکی نیست ولی زمانش رو خدا تعیین میکنه شاید تو این اوضاع کرونا و جو حاکم مصلحتت اینه دیرتر مامان بشی

بعدشم سعی کن در جهت مشکلی که موجب شده فکرتو درگیر کنه؛ برآیی

مثلن نمی دونم دقیق مشگل نازاییت چیه ولی یه چی برام تجربه شده که اگه اضافه وزن داری کم کن: دوم اینکه سعی کن سردیجاتی که میخوری کم کنی و بیشتر گرمیجات بخوری؛ البته باید از آزمایش اسپرم شوهرتم خیالت جمع باشه شاید مشگل از ایشون باشه

زندگی چقد تکراری شده

زندگی همیشه همین بوده و هست؛ این مائیم که باید زندگیه شادی برای خودمون به وجود بیاوریم؛ هیچ وقت از هیچ کس انتظار اینکه بیاد و زندگیتو متحول کنه نداشته باش؛ خودت آستینا رو بالا بزن و زندگیه ایده آلتو به دست بیار