2777
2789
بابا الان گرون شده . ی نفره خریدم ۲۰۰ حداقل بدید خشکشویی، ۵۰ میشورن😁

پستمو درست نخوندی

من همه راه های ممکن رو گفتم

گفتم اگر نشه بدیم بیرون بشورن حالا به هر دلیلی

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
نشور گلم...بعدا که خدانکرده کمر و بدنت داغون بشه بازم ککش نمیگذه ها ،از من گفتن بود  پتو رو ...

اون پتو رو بعد باید اوبزون کنی سنگینه خب

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خونه دارم و اون خیلی کار میکنه هیچی، دیگه وقتی نشستی خونه کارای خونه با توعه

خدایی یه پتو یه نفره آب بخوره میشه دورو بر 50 کیلو یه زن 50/60 کیلویی خیلی اذیت میشه دیگه

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
اون پتو رو بعد باید اوبزون کنی سنگینه خب

من شستم قبلا ،تو حموم میشورم بعد میزارم همونجا تا پنج ساعت ابش بره بعد پهنش میکنم اون موقع سبکه ولی کلا بده خشکشویی بهتره ،فرشم بده قالیشویی راحت

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
خسته نباشین واقعا خط آخر کار خیلی سختیه😂 منم مثل شما ولی مثلا یکی دوساله دیگه پادری هارو روم نمیشه ...

نه من پادری و اینا رو نمیشورم جمع میکنم ماهی یکبار اینا میدم خشکشویی

حوصله این کارا رو ندارم

اما اگر بخوام همسرم همکاری میکنه

.Pain🔥you made me a believer