2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشورم

میدم بیرون بشورن

و اگر نشه بدم بیرون و نیاز به شستن داشته باشه و همسرم کمک نکنه میندازم دور یکی دیگه میخرم.

البته تا حالا موردی پیش نیومده ها ولی چون شما سوال پرسیدی من تمام کارهایی که ممکنه توی این شرایط انجام بدم رو گفتم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

چون ازهمون اولش عادتشون نمیدید من شوهرمو طوری عادت دادم که اگه بخوام خونه تکونی کنم میگه این هفته خونه تکونی نمیکنیم هفته بعد که مرخصی بگیرم اصلا حس میکنه وظیفشه چون من یادش دادم زن که تراکتور نیست 😂

نمیشورم میدم بیرون بشورن و اگر نشه بدم بیرون و نیاز به شستن داشته باشه و همسرم کمک نکنه میندازم دو ...

پتو دور میندازی؟

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
تا حالا پیش نیومده بخوام پتو یا فرش توی خونه بشورم فرش که تا الان نشستم پتوهامم میدم خشکشویی ولی ...

خسته نباشین واقعا خط آخر کار خیلی سختیه😂

منم مثل شما ولی مثلا یکی دوساله دیگه پادری هارو روم نمیشه بدم قالی شویی روش تایید میریزم ميذارم حموم هر کدوم زودتر رفت اون میشوره یا اکثرا اونارو میندازم لباسشویی 😁

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
ککش هم نمیگزه خواهر

نشور گلم...بعدا که خدانکرده کمر و بدنت داغون بشه بازم ککش نمیگذه ها ،از من گفتن بود 

پتو رو اروم با پا لگد کن بشور ولی فرش نشور بده قالیشویی نمیشه؟؟

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
پتو دور میندازی؟

وقتی نشه شست و نیاز به شستن داشته باشه بله

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
وقتی نشه شست و نیاز به شستن داشته باشه بله

بابا الان گرون شده . ی نفره خریدم ۲۰۰

حداقل بدید خشکشویی، ۵۰ میشورن😁

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم